ΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Οι προετοιμασίες που κάνω λίγο πριν πάω διακοπές!

Όταν ξεκινά η καλοκαιρινή μου άδεια, πάντα προγραμματίζω αυτά που θέλω να κάνω λίγο πριν πάω διακοπές! Γνωρίζουμε πως όταν λέμε να προγραμματίσω τι θέλω να κάνω πριν φύγω, εννοώ τις ομορφιές!

Οι διακοπές είναι οι πιο ευχάριστες στιγμές όλων μας! Ζητάμε την ηρεμία, την χαλάρωση και την διασκέδαση με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Θα σας πω ακριβώς τι κάνω εγώ πριν πάω διακοπές!

Το πρώτο πράγμα, είναι να επισκεφτώ το κομμωτήριο για να κάνω μια θεραπεία στα μαλλιά μου για να είναι «έτοιμα» να εκτεθούν στον ήλιο και στη θάλασσα. Το επόμενο πράγμα που κάνω φυσικά είναι το Laser! Ξέρατε ότι μπορούμε να κάνουμε Laser έχοντας μαυρισμένη επιδερμίδα; Γιατί μπορεί να έχετε ξεκινήσει ήδη τα μπάνια σας και την ηλιοθεραπεία αλλά σε καμία περίπτωση δεν σας εμποδίζει να κάνετε την καθιερωμένη αποτρίχωσή σας.

Τώρα πια άφοβα, μπορούμε να κάνουμε Laser και ας έχουμε μαυρίσει! Πρόσφατα, πραγματοποίησα την θεραπεία «Nd Yag Laser» που είναι για επιδερμίδες πιο σκουρόχρωμες αλλά να ξέρετε πως για να κάνετε αυτό το Laser, θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 3 μέρες από την τελευταία φορά που πήγατε για μπάνιο.

Αυτό σας το λένε οι αισθητικοί γιατί υπάρχει πιθανότητα η επιδερμίδα σας να ερεθιστεί και να δημιουργηθεί έγκαυμα. Επειδή εγώ δεν είχα πάει για μπάνιο 3 μέρες πριν κάνω το Laser, η αισθητικός Ελένη Παπάζογλου στο Laserderm της Γλυφάδας, με συμβούλεψε να κάνω την θεραπεία Νd Yag Laser έτσι ώστε να είναι πιο ήπια πάνω στο δικό μου δέρμα! Και παιδιά αλήθεια, δεν είχα ούτε ερεθισμό, ούτε κοκκινίλες, ούτε εγκαύματα!

Εμπιστεύομαι το Laserderm στη Γλυφάδα γιατί σου δίνουν χρήσιμες συμβουλές οι έμπειροι αισθητικοί, σε κατευθύνουν σε τι θεραπεία θα πρέπει να κάνουμε, αναλόγως τι έχουμε ανάγκη και εννοείται ξέρουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι!

Εσείς ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση με Laser ενώ έχετε μαυρίσει;

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...