Kelly’s Stories

Happy birthday justkelly.gr!

Και ναι! Το justkelly.gr σήμερα γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και είμαι τόσο χαρούμενη γι αυτό!

Αγαπήσατε το σαιτ μου απο την αρχή και ακόμα, πριν καν βγει στον «αέρα». Όπως λέω πολλές φορές στους δικούς μου ανθρώπους, το blog είναι σαν ένα διαδικτυακό μου παιδί που θέλω και άλλο να το μάθει ο κόσμος, να το αγαπήσει όπως εγώ και να σας κάνω να με «γνωρίσετε» μέσω των κειμένων μου.

Το justkelly είναι για έμενα ένα ιστολόγιο που σας περιγράφω αυτά που θα ήθελα εγώ να διαβάζω και αυτά που πιστεύω πως θα βοηθήσουν και εσάς!

Δεν μου αρέσει να γράφω «ρομποτικά» αλλά να γράφω αυτά που αισθάνομαι και που μπορώ να σας κάνω να νιώσετε το ίδιο.

Θέματα ομορφιάς, ταξιδιών, διατροφής, καθημερινότητας, ψυχολογίας, είναι θέματα τα οποία έχετε δείξει πως σας αρέσουν και πως με κάποιον τρόπο, ταυτίζεστε. 

Είμαι χαρούμενη που σας αρέσει το blog, που το «αγκαλίασατε», που με στηρίζετε σε κάθε βήμα.

Γνωρίζουμε πως στη ζωή μας, δεν είναι τίποτα δεδομένο και ειδικά αυτές τις μέρες, το έχουμε καταλάβει πολύ καλά.

Για να πετύχει κάτι που θέλεις, πρέπει πρώτα να το αγαπήσεις γιατί αν δεν το αγαπάς, δεν θα φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι.

Ως δημοσιογράφος και blogger (μου φαίνεται πολύ περίεργο να με λέω έτσι) θέλει πολλή δουλειά, υπομονή, θέληση, θράσος και θάρρος.

Δεν πίστευα απο την αρχή στις ικανότητες μου και ούτε έλεγα πως θα καταφέρω να έχω το δικό μου blog. Παιδιά, αν δεν πιστέψετε εσείς πρώτοι στους εαυτούς σας, κανείς δεν θα πιστέψει.

Είδατε πως άλλαξε η ζωή μας από την μια στιγμή στην άλλη.

Το blog βγήκε στον «αέρα» στις 30 Μαρτίου. Απο τότε, έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή μου. Ελπίζω μόνο να άλλαξε για καλό, να έμαθα απο διάφορα πράγματα που συνέβησαν και που συμβαίνουν.

Πάντα η υγεία θα είναι η προτεραιότητα και μετά όλα τα άλλα.

Να αγαπάτε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, που δείχνουν την αγάπη τους προς τα εσάς. Να σέβεστε και να δίνετε ευκαιρίες σε εκείνους που τις αξίζουν πραγματικά.

Φύγετε απο την τοξικότητα, απο την μιζέρια και την αρνητική ενέργεια, μην συμβιβάζεστε (εκτός αν είναι πολύ μεγάλη ανάγκη).

Όσον αφορά τα κείμενα του blog, παρατηρώ ότι πιο πολύ σας αρέσουν τα θέματα ψυχολογίας, ακμής/δέρμα και οι προσωπικές μου εμπειρίες. 

Θέλω να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να γράψω κάτι διαφορετικό, θέλω να προσεγγίζω όλες τις ηλικίες, όλες τις γενιές.

Σε όλα μου τα κείμενα, είμαι 100% ο εαυτός μου. Δεν γράφω κάτι που δεν θέλω, δεν επιδιώκω να γίνω μια απο τις καλύτερες blogger της χώρας, δεν θέλω να γίνω μια σαν όλες τις άλλες.
Θέλω να είμαι η Κέλλυ, μοναδική, ξεχωριστή και να διαβάζετε διαφορετικά άρθρα.

Και τέλος, λόγω του επαγγέλματός μου, όταν ακούω ότι «Θέλεις να γίνεις η νέα Μενεγάκη;» θέλω να απαντήσω πως δεν θα αντιγράψω καμία και κανέναν.

Θέλω να είμαι η Κέλλυ και… σε όποιον αρέσει. Αν φτάσω εκεί που θέλω, πιστέψτε με, δεν θα αφήσω να πει κανένας πως είναι «η νέα Ελένη Μενεγάκη».

Αυτά απο εμένα, περιμένω και τα δικά σας σχόλια ή μηνύματα!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίζετε και που αγαπήσατε το διαδικτυακό μου παιδί, το justkelly.gr!
Υγεία, αγάπη, επιτυχίες και πολλά χαμόγελα!

Χρόνια πολλά και μοναδικά justkelly.gr!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *