ΟΜΟΡΦΙΑ

Καλοκαιρινά κοσμήματα από «Πέτσιος 925»!

Ξέρετε πολύ καλά, λόγω των stories που ανέβαζα στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram (kellyalexali) ότι το blog κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας! Είμαι τόσο χαρούμενη και το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!

Όμως, δέχθηκα ένα πολύ όμορφο δώρο από τα κοσμήματα «Πέτσιος 925» και θέλω να σας μιλήσω για εκείνα που πρέπει να τα φορά η κάθε γυναίκα.

Όπως λέει και το όνομα, είναι όλα φτιαγμένα από ασήμι 925! Που σημαίνει πως είναι ανθεκτικά, λάμπουν, δεν μαυρίζουν και εννοείται είναι κατάλληλα ακόμα και για κοπέλες που πιθανόν να έχουν αλλεργία σε κάποιο υλικό.

Συγκεκριμένα, η εταιρία μου έστειλε ένα υπέροχο σετ κοσμημάτων που περιέχει, κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι και βραχιόλι. Κορίτσια, είναι τέλεια!
Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τα ασημένια κοσμήματα! Πόσω μάλλον όταν είμαι και λίγο μαυρισμένη. Ίσως δεν φαίνεται τόσο καλά στη φωτογραφία αλλά πιστέψτε με, λάμπουν.

Δεν παθαίνουν τίποτα στο νερό και αυτό μπορώ να το πω με 100% σιγουριά διότι πιο παλιά, είχα αγοράσει κοσμήματα από τον Πέτσιο.

Έχουν κοσμήματα για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες και για όλες τις περιστάσεις. Είναι οικονομικά και μπορείτε να βρείτε ποικιλίες σχεδίων και χρωμάτων.
Εμένα, μου έστειλαν ένα σετ το οποίο είναι άκρως καλοκαιρινό και σου φτιάχνει απόλυτα την διάθεση! Και να σημειωθεί πως ο Πέτσιος έχει συγκεκριμένη σειρά καλοκαιρινών κοσμημάτων η οποία είναι σε χρώμα μπλε.

Και τώρα θα σκέφτεστε: «γιατί Κέλλυ να επιλέξουμε αυτά τα κοσμήματα»; Και θα σας πω ότι είναι μοναδικά, χειροποίητα, είναι φτιαγμένα από ασήμι 925 και μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Γνωρίζετε πως δεν θα πω εύκολα κάτι για κάποια εταιρία καθώς δεν είμαι influencer αλλά έχω blog που γράφω την προσωπική μου άποψη και εννοείται κάτι που έχω δοκιμάσει!
Μου αρέσει πολύ που τα συγκεκριμένα κοσμήματα είναι τόσο κομψά και διακριτικά που ξεχωρίζουν πάνω μας.

Με τα κοσμήματα, γινόμαστε μοναδικές και λαμπερές. Στολίζουν οτιδήποτε και αν φοράμε και «απογειώνουν» το outfit μας!

Επιπλέον, να σας πω ότι τα κοσμήματα Πέτσιος 925 έχουν και μια σειρά εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα και όταν θα μπείτε στη σελίδα τους (σας την έχω πει πιο πάνω), θα καταλάβετε τι εννοώ!


Θέλω σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία κοσμημάτων «Πέτσιος 925» που με εμπιστεύτηκε και που μου έκανε ένα τόσο όμορφο δώρο!

Τα καλύτερα, έρχονται! Είναι η αγαπημένη μου ατάκα, πια!

Περιμένω, όπως πάντα, τα σχόλιά σας!

What is your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...