Kelly’s Stories

I’m back!

Ναι, λοιπόν! Επέστρεψα και πάλι στο blog μου!
Ξέρω, πέρασε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν είχα τον χρόνο που ήθελα και που έπρεπε για να γράψω ένα οποιοδήποτε άρθρο.

Θα σας πω κάποιους λόγους που με έκαναν να μην είμαι ενεργή στο justkelly. Αρχικά, η νέα μου δουλειά που απαιτούσε αφοσίωση και πολλές ώρες. Τα είχα βρει λίγο «σκούρα» αλλά άντεξα. Γιατί έτσι έχω μάθει! Όσοι με παρακολουθείτε από το Instagram, είδατε ότι παρουσίαζα αθλητική εκπομπή στο channel 9. Ήταν κάτι που δεν είχα ξανά κάνει ποτέ και εννοείται πως ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να το κάνω γιατί μου αρέσει η τηλεόραση.

Τελείωσε η εκπομπή 16 Ιουλίου και κατευθείαν, πήγα στο sportday.gr. Εκεί και αν τα βρήκα «σκούρα». Δυσκολεύτηκα πολύ, διάβαζα, έγραφα και το κάνω μέχρι και σήμερα.
Η αλήθεια είναι πως φέτος το καλοκαίρι, δεν πήγα διακοπές διότι δεν είχα την δυνατότητα να πάρω άδεια. Πήγα μόνο το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος με τον άνθρωπό μου και ένα Σαββατοκύριακο πριν τελειώσει η εκπομπή με την κολλητή μου. Αυτές ήταν οι διακοπές για εμένα! Και να σας πω κάτι; Με πείραξε. Γιατί δεν μπορώ χωρίς λίγες μέρες ξεκούραση και ελευθερίας.

Πιέστηκα πολύ. Όταν είσαι «εκτός από τα νερά σου» προσαρμόζεσαι πιο δύσκολα σε κάτι καινούριο. Έχετε ξανά ακούσει αυτό που θα πω αλλά πιστέψτε με, αυτή τη φορά το εννοώ και τώρα καταλαβαίνω την σημασία της έκφρασης.

Να κάνετε τη δουλειά που αγαπάτε. Μόνο έτσι θα είστε ευτυχισμένοι. Δεν μετράνε τα χρήματα, δεν μετράει η δόξα, μετράει η ψυχική μας υγεία. Και το σημαντικότερο; Να βλέπετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μην τους αφήνετε επειδή κάνετε μια απαιτητική δουλειά. 

Αλλάξτε άμεσα ο, τι δεν σας αρέσει. Και μην ακούτε κανέναν άλλον πέρα από την οικογένειά σας και αυτό που λέει η καρδιά σας. Κάτι ξέρει περισσότερο.

Έχασα για κάποιες μέρες τον εαυτό μου, μην πω και για μήνες. Όμως, είμαι πάλι εδώ! Γίνεται να μην διαβάζετε Κέλλυ Αλεξάλη; Όχι βέβαια!

Υπόσχομαι πως δεν θα ξανά λείψω!

Αυτά! Ανυπομονώ να σας πω και άλλα πολλά, πάρα πολλά!

What is your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
3
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *