ΜόδαΟΜΟΡΦΙΑ

Το απόλυτο fashion item για το καλοκαίρι!

Αυτή τη περίοδο, έχω φάει «κόλλημα» με τις φούστες! Δεν ξέρω γιατί αλλά τις θεωρώ τόσο άνετες, στυλάτες και κολακευτικές που θέλω να έχω πολλές μέσα στη ντουλάπα μου. Πηγαίνουν και με όλα και σε κάθε περίσταση. Αυτές όμως που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος το καλοκαίρι είναι οι φούστες παρεό!

Είναι μόδα απο πέρσι το καλοκαίρι καθώς σε πολλές πασαρέλες του εξωτερικού, κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι φούστες-παρεό συνδυάζονται με τα πάντα και μπορούμε να τις φοράμε είτε στη δουλειά μας, είτε στη βόλτα, είτε στη παραλία!

Αυτές τις φούστες τις βλέπουμε πολύ συχνά στα social media και πολλές influencers και bloggers τις προτιμούν γιατί είναι πολύ κομψές και όπως είπα και προηγουμένως, είναι το απόλυτο fashion item για το καλοκαίρι! Μην τις φοβάστε, φοριούνται με πουκάμισο, με crop top, με κορμάκι, με ένα απλό μπλουζάκι ή με το μαγιό σας!

Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να τις βάλετε ή με σνίκερς ή με πέδιλο ή σανδάλια. Είναι και πολυμορφικές γι αυτό και δεν μας περιορίζουν πουθενά. Και θα κλέψετε όλες τις εντυπώσεις και θα είστε μέσα στη μόδα! Προσωπικά, για την βόλτα μου, θα το συνδύαζα με ένα crop top (μπας και φανούν τα αποτελέσματα της γυμναστικής που κάνω!!) και είτε με πέδιλα ή με mules!

Μπορείτε να τις βρείτε σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά και μπορείτε να διαλέξετε ό, τι σας ταιριάζει περισσότερο, αναλόγως το στυλ σας. Είναι ένα ρούχο που σίγουρα θα το αξιοποιήσετε στο 100% και θα έχει μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών σας!

Για πείτε κορίτσια, σας αρέσουν;

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Μόδα

Tips

Beach outfits!

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και εμείς έχουμε ήδη κάνει έστω ένα μπάνιο στη θάλασσα! Όμως, ...