FOOD & DRINK

Όταν το Barolo είναι ένας γαστρονομικός παράδεισος…

Την Σαντορίνη την ξέρουμε όλοι για την απίστευτη θέα της, την ομορφιά, τις παραλίες, τα σοκάκια και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμά της! Όμως, πέρα απ όλα αυτά, έχει και ένα άλλο υπέροχο στολίδι. Και αυτό είναι το μαγαζί, Barolo!
Το Barolo θα μπορούσε να απεικονιστεί ως ένας γαστρονομικός παράδεισος στο εκτυφλωτικό μπλε του Αιγαίου! Το όνομά του συνδέεται ένα από τα δημοφιλέστερα κρασιά της γειτονικής Ιταλίας με άρωμα τριαντάφυλλο.

Με θέα το ηφαίστειο και τα παραδοσιακά λευκά κτίρια της Σαντορίνης, το Barolo δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και αναδεικνύει ένα αξέχαστο μαγευτικό τοπίο.

Το μενού του Barolo καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πολιτισμών και δίνει έμφαση στα παραδοσιακά φρέσκα υλικά της Μεσογείου που δημιουργούν πλούσια γευστικά πιάτα. Με οδηγό τον Άγγελο Μανουσάκη, έναν χαρισματικό executive σεφ και master της αρμονίας που αναδεικνύει σε κάθε πιάτο το πάθος και την δημιουργικότητά του, το Barolo τιμά τη δυναμική της μεσογειακής κουζίνας.
Τα πιάτα σε συνδυασμό με τα αρωματικά και δροσιστικά κρασιά της Σαντορίνης, δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα και προκαλούν ισχυρά συναισθήματα. Δεν μπορείτε να πείτε, ήδη σκέφτεστε να κλείσετε να πάτε! Είναι μαγικά!

Όμορφα χρώματα, ακαταμάχητα αρώματα και ξεχωριστές υφές εμφανίζονται σε κάθε πιάτο συμπληρώνοντας έτσι τον γραφικό παράδεισο της Σαντορίνης.
Κύριος στόχος είναι να προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες μαζί με μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.
Επιλέγοντας τα καλύτερα συστατικά και δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον, το Barolo δεσμεύεται για την ποιότητα των πιάτων του και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η απλότητα της μεσογειακής κουζίνας και η δημιουργικότητα του κ. Μανουσάκη οδηγούν σε συνταγές που συστήνουν τις αισθήσεις μας σε έναν νέο κόσμο γεύσεων!

Πιστέψτε με, δεν θα χάσετε!

What is your reaction?

Excited
2
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

1 Comment

  1. Excellent blog here! Also your site loads up very fast!
    What web host are you using? Can I get your affiliate link
    to your host?
    I wish my website loaded up as quickly as
    yours lol

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:FOOD & DRINK