Coffee / Cocktails

Λέμε ναι στον καφέ απο την κουζίνα μας!

Ο περισσότερος κόσμος λατρεύει τον καφέ! Και εγώ είμαι μία απο αυτά τα άτομα αλλά δεν επιλέγω να πίνω πάνω έναν καφέ μέσα στην ημέρα. Μην νομίζετε, ο πολύς καφές δεν κάνει καλό. Αν λοιπόν αγαπάτε πολύ την καφεΐνη και λέτε ότι ξοδεύετε πολλά χρήματα γι αυτόν τον λόγο, σας έχω την λύση! Να φτιάξετε καφέ στο σπίτι σας με την μηχανή Nespresso!

Ο καφές στο σπίτι μπορεί να γίνει μια πολύ εύκολη υπόθεση και θα νιώθετε την αίσθηση πως ο καφές που θα πίνετε, θα είναι σαν να είναι απο κάποιο μαγαζί. Οι κάψουλες της Nespresso είναι διαφορετικές, με μια μοναδική αίσθηση, με διαφορετικό χαρμάνι και έχουν διαφορετικές «εντάσεις».

Η διαφορά που κάνουν οι κάψουλες της Nespresso είναι οτι διαλέγουν προσεκτικά το χαρμάνι του καφέ, ο κάθε κόκκος είναι μοναδικός και γι αυτό εμείς αγαπάμε να πίνουμε τον καφέ απο το σπίτι μας.

Ο καφές τους συλλέγεται και επεξεργάζεται στις χώρες προέλευσης, που σημαίνει οτι είναι πολτοποιημένος και αποξηραμένος εκεί.

Ο σπόρος απο το κεράσι του καφέ, δηλαδή το πράσινο φασόλι, είναι αυτός που μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις καβουρδίσματος στην Ελβετία

Η Nespresso δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα του καφέ, την προσοχή στο περιβάλλον και στην παραγωγικότητα. Όσον αφορά για το περιβάλλον, μαζί με τις κάψουλες, μας δίνουν και μια ειδική σακούλα ανακύκλωσης που εκεί βάζουμε τις χρησιμοποιημένες κάψουλες για να μην τις πετάμε. Στην επόμενη αγορά, αν η σακούλα έχει γεμίσει, την δίνετε στον υπεύθυνο.

Η κάθε κάψουλα σας χαρίζει διάφορα είδη καφέ και μπορείτε να κάνετε είτε ζεστό είτε κρύο καφέ.

Έχουν άμεση υποστήριξη καλώντας στο τηλεφωνικό τους κέντρο και σας βοηθούν για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Εμείς έχουμε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι και η πρωινή μας ή απογευματινή συνήθεια ή  είναι ένας καφές απο την Nespresso!

Εδώ, θα σας αφήσω και το επίσημο site της Nespresso για να το εξερευνήσετε και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες : https://www.nespresso.com/gr/el

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *