ΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Τι είναι το Hydrafacial ;

Το Hydrafacial είναι μια νέα θεραπεία πολλαπλών σταδίων που χρησιμοποιεί γλυκολικό οξύ, σαλικυλικό οξύ, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ σε διαφορετικά ποσοστά, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος αναφέρει η Joanne Evans, facialist και ιδρύτρια της κλινικής Skin Matters.

Χαρίζει μια λάμψη και βαθιά ενυδάτωση και το Hydrafacial το επιλέγουν πολλές επώνυμες ενώ δύσκολα το βρίσκεις σε κέντρα αισθητικής ή σε δερματολόγο.

Έχω κάνει δυο φορές την συγκεκριμένη θεραπεία στην δερματολόγο μου, Μαργαρίτα Βεργολιά και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και «χάζευα» το πρόσωπό μου λόγω της λάμψης και της απαλότητας που είχε μετά.

Ωστόσο το Hydrafacial μπορεί να θεωρηθεί μια πιο ήπια εναλλακτική λύση έναντι της μικροδερμοαπόξεσης. Και να πω σε αυτό το σημείο, πως εγώ έκανα το Hydrafacial αφού ξεμπέρδεψα με το θέμα της ακμής γιατί είχαμε μια άλλη διαδικασία.

Το Hydrafacial είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, ειδικά για εκείνες που παρουσιάζουν φραγμένους πόρους.

Προσοχή όμως! Δεν συστήνεται σε εγκύους και για άτομα που έχουν αλλεργία στην ασπιρίνη επειδή η θεραπεία περιέχει σαλικυλικό οξύ.

Μετά την θεραπεία, γινόμαστε λίγο ροζ απο την πίεση που μας ασκείται αλλά δεν είμαστε ερεθισμένες. Η κάθε επιδερμίδα αντιδρά διαφορετικά! Δεν πονάει καθόλου μα καθόλου απλά νιώθετε σαν ένα μικρό «ρούφηγμα» στο πρόσωπό σας και σαν να γίνεται ένα ελαφρύ μασάζ.

Κάθε facialist επιλέγει τα κατάλληλα ενεργά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας. Και μετά την ολοκλήρωση του Hydrafacial, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν και την θεραπεία LED για  να καταπραΰνουν το δέρμα! 

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...