BlogKelly’s Stories

Ένας μήνας με το Just Kelly!

Στις 30 Μαρτίου βγήκε αυτό το blog που το αγάπησα πριν καν το δείτε! Για εμένα, είναι μια μορφή επικοινωνίας, ιδεών και δεν θα το άλλαζα. Το Justkelly.gr είναι ένα γυναικείο site αλλά ταυτόχρονα, είναι κάτι που μπορεί να χαλαρώσει τον αναγνώστη και να νιώσει καλά.

Δεν περίμενα πως θα είχε τέτοια απήχηση και ότι θα σας άρεσε απο τα πρώτα μου κείμενα. Έλαβα όμορφα μηνύματα και το εκτίμησα αυτό που χαρήκατε με αυτή τη καινούρια δημιουργία. Το κάνω πρώτη φορά, το δουλεύω πολύ, διαβάζω για να γράφω, ρωτάω για να μαθαίνω…

Έμαθα και να ασχολούμαι πιο σωστά και με τα social media του blog αλλά και των προσωπικών μου. Χαίρομαι που μέσα στην ημέρα μου, θα ασχοληθώ με το justkelly. Για εμένα αυτό που κάνω, με ηρεμεί, με χαλαρώνει και επειδή είναι κάτι δικό μου. Είναι ωραίο να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου.

Επίσης, είμαι χαρούμενη που πραγματοποίησα τους στόχους μου. Δεν έμεινα μόνο στα λόγια, έγιναν πράξεις. Ήθελα να το κάνω και το έκανα. Νιώθω ότι έχω ευθύνη και ότι πρέπει να είμαι απόλυτα σωστή αλλά έτσι δεν είναι και σε όλες τις δουλειές;

Ανυπομονώ να αναπτυχθεί και να φτάσει εκεί που θέλω. Και θα γίνει γιατί το πιστεύω. Να πιστεύετε και να επιμένετε για τα όνειρά σας. Να έχετε ελπίδες, πείσμα, θάρρος και το καλό θράσος. 

Το JustKelly, θα είναι εδώ και θα σας κάνει να νιώθετε πολύ όμορφα. Ειδικά με τον εαυτό σας. Σας δίνω τις συμβουλές και τις ιδέες μου ακόμη και μερικά tips. Αγαπήστε τον εαυτό σας και δεν θα χάσετε.

Και επειδή μπορεί να έχετε παρατηρήσει την κατηγορία του blog, ψυχολογία, γράφει η μητέρα μου, Μαριάννα Μεταξά. Γράφει φοβερά, το ξέρω! Είναι εκείνη που με βοηθά πολύ με το blog καθώς μου δίνει και εκείνη ιδέες!

Έρχονται ακόμα πάρα πολλά και τέλεια κείμενα!

Stay tuned!

What is your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog