ΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Για στιγμές χαλάρωσης επιλέξτε τα my massage!

Πείτε μου τώρα, υπάρχει κάτι καλύτερο απο ένα χαλαρωτικό massage; Μασάζ με όστρακα, με κεριά, με ό, τι εσείς θέλετε! Και αν αναρωτιέστε αν υπάρχουν αυτές οι υπηρεσίες, θα σας πω οτι υπάρχουν στα καλύτερα μασάζ της Ελλάδος! Και λέω Ελλάδος γιατί έχουν καταστήματα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα!

Τα my massage μας παρέχουν πάνω απο 20 υπηρεσίες και πιστέψτε με, δεν μπορείτε να διαλέξετε τι να κάνετε! Κάποιες απο τις υπηρεσίες των my massage είναι Lava shells (ζεστά όστρακα), Thai massage, Belly massage, foot massage, μασάζ έντονης ή μεσαίας πίεσης, μασάζ για εγκύους και πολλά άλλα.

Θέλω να μου πείτε τι αποφασίσατε να κάνετε! Η ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάθε χώρο, είναι μοναδική και απόλυτα χαλαρωτική. Όμορφη διακόσμηση και όταν το επισκεφθείτε, θα δείτε πως μοιάζει σα να είστε κάπου τροπικά!

Τα my massage δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη για να μας δώσουν την χαλάρωση που χρειαζόμαστε και να βγούμε και ενυδατωμένες αφού μας προσφέρουν διάφορα έλαια. Να πω επίσης, πως έχουν και δικά τους προϊόντα, όπως λαδάκια σώματος και μαλλιών, body/hair mist, aftersun, body butter και πολλά άλλα!

Έχουν πάει πολλοί διάσημοι και όλοι τους φεύγουν με χαμόγελο αφού σίγουρα είναι ένας αγαπημένος προορισμός! Αν θέλετε να χαλαρώσετε απο όλα αυτά με την καραντίνα, σας συνιστώ τα my massage, ανεπιφύλακτα!

Για περισσότερες πληροφορίες, σας δίνω το site τους: https://my-massage.gr/

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...