BlogKelly’s StoriesΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Φοράω διάφανα μασελάκια!

Το περασμένο καλοκαίρι επισκέφθηκα την οδοντίατρό μου και είπε πως η πάνω γνάθος μου, βγαίνει προς τα μπροστά και πρέπει αυτό να διορθωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έτσι, κάναμε τις ακτινογραφίες που έπρεπε, τις πήγαμε στον ορθοδοντικό και μου πρότεινε κάποιες λύσεις!

Ως κοκέτα που είμαι και λόγω του επαγγέλματός μου, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να έβαζα σιδεράκια. Ήταν και αυτό μια απο τις λύσεις που είχε ο γιατρός μου. Εσωτερικά θα έβαζα αλλά και πάλι. Και καταλήξαμε να πούμε οτι θα βάλω μασελάκια που δεν θα φαίνονται κι όλας! Χάρηκα τόσο πολύ όταν τα είδα. Αλήθεια, δεν φαίνονται! Βάλαμε στη πάνω και στην κάτω γνάθο, τα φοράω περίπου 5 μήνες και έχω δει τεράστια διαφορά.

Τα δόντια θέλουν προσοχή και περιποίηση, όχι μόνο για την εμφάνισή τους. Αν με ρωτάτε αν πονούν,  να σας πω εγώ πως δεν πονάνε καθόλου. Ίσως λίγο στην αρχή, όταν μπουν για πρώτη φορά. Ο γιατρός, κάθε μήνα μου δίνει 3 διαφορετικά μασελάκια και τα αλλάζω κάθε 9-12 μέρες. Ήμουν σα λαγός!

Όταν θα ολοκληρώσω την θεραπεία μου, θα σας δείξω το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά να ξέρετε, πως ενώ είμαι στη μέση της θεραπείας, ήδη έχω ενθουσιαστεί! Τελικά, υπάρχει εναλλακτική γι αυτούς που δεν θέλουν τα σιδεράκια.

Το χαμόγελο είναι δύναμη και γι αυτό πρέπει να είναι λαμπερό!

 

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog