ΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Τα οφέλη του αμυγδαλέλαιου

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ πολύ το αμυγδαλέλαιο καθώς ενυδατώνει εις βάθος το δέρμα μου. Κάτι, που δεν το έβλεπα τόσο συχνά με τις κρέμες ενυδάτωσης που αγόραζα.

Η αλήθεια είναι πως είχα μια αμφιβολία για το αμυγδαλέλαιο για τον λόγο ότι πίστευα πως θα κολλούσε στα ρούχα ή δεν θα στέγνωνε σύντομα! Ε λοιπόν, καμία σχέση! Και στεγνώνει πολύ γρήγορα και δεν κολλάει πάνω στα ρούχα. Μπορείτε, δηλαδή, να ντυθείτε και αμέσως μετά την χρήση του.

Τώρα θα σας πω τα οφέλη του μαγικού, αυτού, ελαίου:

  • Έχει πολλές βιταμίνες (Α, Β και Ε) και είναι και αυτός ο λόγος που βοηθά σε πολλά πράγματα. Όπως, στα μάτια, στο δέρμα και στα μαλλιά.
  • Βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος και όπως σας είπα και πριν, απορροφάται πολύ γρήγορα.
  • Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης γιατί ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα, να μας δείχνει πιο νέες και πιο λαμπερές!
  • Είναι κατάλληλο για τους μαύρους κύκλους. Tip: τοποθετήστε το, πριν τον ύπνο και κοιμηθείτε με αυτό! Θα δείτε ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  • Μπορεί άνετα να αντικαταστήσει την κρέμα σώματος καθώς είναι λιγότερο λιπαρό. Περιέχει ψευδάργυρο και είναι ο λόγος που κάνει ένα απαλό δέρμα καθώς διώχνει την ξηρότητα.
  • Και επειδή είναι μια πλούσια πηγή μαγνησίου είναι κατάλληλο για τα μαλλιά! Ειδικά για τα κορίτσια που θέλουν να έχουν μακριά μαλλιά αλλά πάνω απ όλα να είναι υγιή. Μετά το λούσιμο, βάλτε λίγο λαδάκι, τυλίξτε τα με μια πετσέτα και θα δείτε πόσο όμορφα απορροφά το έλαιο.
  • Καταπραΰνει τα ηλιακά εγκαύματα! Μετά την έκθεση στον ήλιο, βάλτε λίγο απο το έλαιο για να αποφύγετε το ξεφλούδισμα.

Τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε;

 

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...