ΜακιγιάζΟΜΟΡΦΙΑ

Τα ιδανικά κραγιόν!

Έψαχνα κραγιόν, που να είναι και ματ αλλά ταυτόχρονα και ενυδατικά, να μην ξεραίνουν τα χείλη, να μην κάνουν τις ανεπιθύμητες γραμμές και να μην φεύγουν με την παραμικρή κίνηση! Θα με πείτε δύσκολη, το ξέρω! Αλλά όλα αυτά που ζήτησα, υπάρχουν σε κραγιόν!

Ούτε εγώ το περίμενα μέχρι που δοκίμασα τα κραγιόν του make up artist, Δημήτρη Σταματίου! Δεν φεύγουν εύκολα, είναι ματ αλλά και ενυδατικά, έχει τέλεια χρώματα και δεν ξεραίνουν καθόλου τα χείλη μου. Και λέω, βρήκα απο που θα παίρνω κραγιόν!

Ο Δημήτρης Σταματίου είναι ένας κορυφαίος make up artist, έχει βάψει πολλές celebrities όπως την Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Ζαρίφη και πολλές άλλες! Η δουλειά του είναι καταπληκτική και πέρα ότι είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας είναι και ένας γλυκός άνθρωπος! Και αυτό μετράει πολύ! Και έχει δημιουργήσει την δική του εταιρεία καλλυντικών και μας τα στέλνει σε μια πολύ όμορφη συσκευασία.

Και κάτι ακόμη που με εντυπωσίασε στο site του Δημήτρη Σταματίου, είναι η πρωτότυπη μάσκαρα που έχει μέσα καστορέλαιο και πέρα ότι κάνει τις βλεφαρίδες εντυπωσιακές, μας τις ενυδατώνει ταυτόχρονα. Σκεφτείτε τι βλέμμα θα έχουμε και με τα κραγιόν και με τα bronzer αλλά και με την μάσκαρα!

Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι πολύ εντυπωσιακές  και το περιεχόμενό τους, αξίζει και με το παραπάνω. Θα σας αφήσω και το site για να μπείτε να δείτε τι καλλυντικά έχει και δεν θα ξέρετε τι να επιλέξετε!

https://www.dimitrisstamatiou.gr/products/

What is your reaction?

Excited
2
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *