ΜόδαΟΜΟΡΦΙΑ

Οι τσάντες Nolah

Στη πρώτη καραντίνα, δεν έκανα κάτι άλλο πέρα απο ψώνια μέσω διαδικτύου! Εννοείται πως όλους μας είχε ρίξει ψυχολογικά και συνεχίζει να μας ρίχνει. Τέλος πάντων! Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εταιρεία που είχα ανακαλύψει πέρσι και που ενθουσιάστηκα μαζί της. Είναι η εταιρεία με τσάντες και πορτοφόλια Nolah!

Όταν είδα τι τσάντες έχει, δεν μπορούσα να διαλέξω! Είναι όλες υπέροχες, στυλάτες, άνετες και με τέλεια ποιότητα. Γιατί είναι πολύ σημαντικό, οι τσάντες μας να είναι ωραίες, εντυπωσιακές και να απογειώνουν κάθε ντύσιμό μας. Και το κυριότερο, να μην φαίνονται «ψεύτικες».

Οι τσάντες Nolah είναι σχεδιασμένες για όλα τα γούστα, έχουν καταπληκτικά χρώματα και είναι για όλες τις ώρες της ημέρας μας. Έχω ξεχωρίσει κάποιες και δεν ξέρω αν σας επηρεάζω! Διαλέγω πάντα με το τι ρούχα έχω αλλά και με τι μπορώ να «σπάσω» το σύνολό μου.

Και οι τσάντες μας φτιάχνουν την διάθεση. Κατανοώ πως θα σκεφτείτε «πότε θα τις βάλουμε βρε Κέλλυ»; θα τις βάλουμε κορίτσια! Δεν θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα στο σπίτι μας! Και θα σας πω και εγώ τι κάνω. Αν πάω σε κάποιο σπίτι, βάζω ρούχα ή τσάντα που έχω πάρει τώρα τελευταία και έτσι τις χαίρομαι!

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα τις τσάντες Nolah και θα δείτε πως είχα δίκιο! Σας αφήνω εδώ και το σαιτ της για να μπείτε να ψάξετε: https://nolah.gr/

What is your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Μόδα

Tips

Beach outfits!

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και εμείς έχουμε ήδη κάνει έστω ένα μπάνιο στη θάλασσα! Όμως, ...