BlogKelly’s Stories

Το γκρι είναι μόδα για το σπίτι

Παραδεχτείτε το! Έχετε και εσείς ένα μικρό κολληματάκι με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Εγώ έχω γιατί μου αρέσει το απλό αλλά ταυτόχρονα και το εντυπωσιακό. Και τώρα τελευταία μου αρέσουν πολύ οι αποχρώσεις του γκρι. Ειδικά σε συνδυασμό με άσπρο ή ακόμα και με μπεζ.

Τα ανοιχτά χρώματα, προσελκύουν τον ήλιο με αποτέλεσμα το σπίτι να γίνεται πιο φωτεινό και ταυτόχρονα «μεγαλώνει» και ο χώρος. Οι σωστές αποχρώσεις κάνουν το σπίτι κομψό, λιτό, εντυπωσιακό και «ηρεμεί» το μάτι. Θέλουμε να μπαίνουμε μέσα στο σπίτι μας και να μας ηρεμεί η διακόσμηση.

Και μην νομίζετε, δεν είναι απαραίτητο να δώσετε μια περιουσία για το τέλειο σπίτι. Μπορείτε να βρείτε έξυπνες ιδέες απο περιοδικά, απο το Instagram ή ακόμη και απο το Pinterest. Ένα όμορφο βάζο με λευκά βότσαλα μέσα ή με τα pampas που είναι αυτή την περίοδο, μόδα, μπορούν άνετα να πλαισιώσουν αρμονικά στον χώρο σας. Είτε το σαλόνι, είτε την τραπεζαρία, είτε το υπνοδωμάτιό σας.

Ωστόσο, μπορείτε να επενδύσετε σε όμορφα φυτά, βάζα, κεριά, φωτιστικά. Και επειδή οι εποχές είναι αρκετά δύσκολες για όλους μας, αντί να αγοράσετε έναν καινούριο καναπέ, μπορείτε να βάλετε ένα διαφορετικό ύφασμα για να φαίνεται πως πήρατε έναν άλλον.

Βάλτε ανοιχτά και φωτεινά χρώματα και δεν θα χάσετε! Βάλτε και ένα ωραίο αρωματικό χώρου ή έλαια ώστε να χαλαρώνετε και απο την μυρωδιά του σπιτιού σας!

 

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog

Blog

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει ...