TipsΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Η Skincare ρουτίνα μου

Θα σας πω τι κάνω στο δέρμα μου για να το διατηρώ και να το προσέχω όσο γίνεται! Προτιμώ να μην το «φορτώνω» με πολλά προϊόντα μιας και μου το έχει πει και η δερματολόγος μου. Μην νομίζετε, τα τελευταία δύο χρόνια ακούω τι μου λέει!

Πρόσφατα ξεμπέρδεψα μια και καλή με την ακμή! Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να γίνει το δέρμα μου λείο και λαμπερό χωρίς κανένα σημάδι. Πήρα χάπια, έκανα διανοίξεις μια φορά το μήνα και εννοείται πρόσεχα πολύ και στο σπίτι με τα σωστά προϊόντα που μου έλεγε η δερματολόγος μου.

Πρώτα έβαζα απο την μαύρη σειρά της Frezyderm που ήταν για δέρματα ακμής. Σκεφτείτε πως έχει και τα «επίπεδα» της ακμής και εγώ είχα το πιο υψηλό. Τώρα χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα της Frezyderm: Matte Effect Cream και μέχρι στιγμής, δεν την έχω αλλάξει. Μου προσφέρει την ενυδάτωση που θέλω, πρωί-βράδυ και δεν νιώθω το δέρμα μου λιπαρό. Είναι κατάλληλο για λιπαρά δέρματα.

Όπως σας είπα για την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούσα, αντίστοιχα και το σαπουνάκι ήταν απο την μαύρη σειρά για την ακμή και ήταν σε μορφή τζελ. Τώρα χρησιμοποιώ αυτό το σαπούνι που είναι σε μορφή αφρού, είναι πολύ ελαφρύ και έχω μείνει και με αυτό πολύ ευχαριστημένη! Κάποιες φορές, το χρησιμοποιώ και ως ξεβαφτικό! Το σαπούνι είναι της Frezyderm: Mild Wash Foam.

Όταν πήγαινα στην δερματολόγο μου για να μου κάνει τους κατάλληλους καθαρισμούς, μου έβαζε και απο αυτό το ελαφρύ serum και το δέρμα μου, πραγματικά, έλαμπε! Και εννοείται το αγόρασα! Είναι απο την SkinCeuticals και έχει βιταμίνη Β5. Βάζω ελάχιστες σταγόνες σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό και κατευθείαν το δέρμα, παίρνει άλλη μορφή!

Και τέλος, για τα χείλη μου, χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο lip balm της εταιρείας Laouta. Είναι απο φυσικά προιόντα, βιολογικά και είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο και το σώμα (για τις περιοχές που έχει περισσότερη ξηροδερμία). Έχω δει διαφορά στα χείλη μου, είναι πολύ πιο ενυδατωμένα και ένα κόλπο που κάνω, είναι να το τοποθετώ γύρω στα 20 λεπτά πριν βάλω κάποιο κραγιόν!

Αυτά, λοιπόν!

What is your reaction?

Excited
2
Happy
2
In Love
9
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Tips

Tips

Beach outfits!

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και εμείς έχουμε ήδη κάνει έστω ένα μπάνιο στη θάλασσα! Όμως, ...
Tips

My hair routine

Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά! Έρχεται και το καλοκαίρι και οι περισσότερες απο εμάς θέλουμε ...
Tips

Τα αιθέρια έλαια

Αν λατρεύετε τις όμορφες μυρωδιές, τότε όντως θα πρέπει να δείτε τι θαυματουργά πράγματα κάνουν ...