ΟΜΟΡΦΙΑ

Ώρα για… ομορφιές στο Laserderm!

Πολλοί και πολλές από εμάς θέλουμε να είμαστε περιποιημένοι και να φαινόμαστε πάντα νέες και νέοι! Όμως, πόσο εύκολο είναι να εμπιστευόμαστε κάποιον αισθητικό;

Το ινστιτούτο ομορφιάς, laserderm έχει αυτό που χρειαζόμαστε! Δηλαδή, εμπιστοσύνη, εμπειρία, αισθητική, τεχνολογία και πολλά πολλά άλλα!
Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα το Laserderm στη Γλυφάδα και πραγματικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Όσοι με ξέρετε, έχω αναφερθεί αρκετές φορές στην ακμή που με ταλαιπωρούσε για καιρό και η αισθητικός, Ελένη Παπάζογλου, μου έδωσε κάποιες έξτρα συμβουλές που τις χρειαζόμουν! Και όχι μόνο αυτό, επειδή πρέπει να προσέχω πολύ το δέρμα μου (ειδικά μετά την ταλαιπωρία της ακμής) κάναμε μια θεραπεία laser που βοηθά στην εξαφάνιση των σημαδιών ακμής!

Μετά τη θεραπεία που κάναμε, το δέρμα μου ήταν πιο λαμπερό και ενυδατωμένο! Να σας πω σε αυτό το σημείο πως το συγκεκριμένο laser δεν πονάει και δεν αφήνει ερεθισμούς! Απλά το μόνο που θα σας πει η αισθητικός είναι να φοράτε αντηλιακό!

Η Ελένη είναι έμπειρη αισθητικός που μου έλυσε οποιαδήποτε απορία είχα όσον αφορά το κομμάτι της ακμής γιατί με ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια! Και αυτή είναι η αιτία που δεν εμπιστεύομαι εύκολα κάποιον γιατρό ή αισθητικό για το πρόσωπό μου!
Ο συγκεκριμένος χώρος είναι υπέροχος και έχουν κάνει μια ιδιαίτερη και κομψή διακόσμηση που δεν θέλεις να φύγεις! Έχουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις να κάνεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι φεύγοντας από το Laserderm, νιώθεις ανανέωση και όχι μόνο!

Μάλιστα, οι τιμές είναι προσιτές για όλους και πιστέψτε με, θα μείνετε όλοι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που σας παρέχουν! Το ινστιτούτο ομορφιάς σας χαρίζει, ομορφιά, ενυδάτωση και λάμψη! Όλα αυτά που χρειαζόμαστε κάθε μέρα!

Ο καινούριος και φιλόξενος χώρος στη Γλυφάδα σας παρέχει laser αποτρίχωσης, κρυολιποδιάλυση, δερμοαπόξεση με διαμάντι, μεσοθεραπειές και διάφορα άλλα!

Και αν έχετε απορία για το τι πρέπει να κάνετε στο πρόσωπό σας, η έμπειρη αισθητικός θα σας βοηθήσει σε ο,τι θέλετε! Όπως έκανε και σε εμένα!
Και τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, πρέπει το δέρμα μας να είναι «έτοιμο» για την έκθεση στον ήλιο! Γι αυτό θα χρειαστούμε μια πολύ καλή ενυδάτωση πριν αλλά και μετά τις διακοπές μας που τόσο πολύ ανυπομονούμε να τις κάνουμε!

Αυτά από εμένα! Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

What is your reaction?

Excited
10
Happy
0
In Love
6
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...