Kelly’s Stories

Το «Χαμογέλα και πάλι»!

Πέρσι τέτοια εποχή, δούλευα στο Channel 9 και στην sportday.gr και έβλεπα την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega! Όταν λοιπόν είχα δει το περσινό φινάλε της εκπομπής, έλεγα πόσο ωραία ομάδα έχουν, πόσο δεμένοι είναι και πόση συγκίνηση είχαν όταν τελείωνε η σεζόν τους. Και σκεφτόμουν αν καταφέρω να το ζήσω και εγώ αυτό και να είμαι σε μια ομάδα που θα με κάνει να αλλάξω, να δεθώ και ενδεχομένως να συγκινηθώ!

Κι όμως, ένα χρόνο μετά, βρέθηκα στη θέση αυτή που έβλεπα από την τηλεόραση της δουλειάς μου! Ήθελα πάρα πολύ να μπω στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το προσπαθούσα τόσο πολύ!
Δεν θα σας πω ψέματα, ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν και τελειώνει για εμένα με ανάμεικτα συναισθήματα. Η διαδρομή που κάνω από το σπίτι μου για το στούντιο είναι περίπου 1 ώρα (τις καθημερινές), τα Σαββατοκύριακα κάνω περίπου 30 λεπτά. Παιδιά, 2 λεπτά πριν φτάσω στη δουλειά άκουγα το τραγούδι «Ένα θέλω μπορεί» του Δήμου Αναστασιάδη και με άγγιξε για πρώτη φορά! Γιατί όταν πεις «θέλω», θα το πετύχεις! Και ας αργήσεις, δεν πειράζει! Όταν πετύχεις αυτό που θες, θα νιώσεις αυτή τη «μαγεία».

Για εμένα το «Χαμογέλα και πάλι» μου έμαθε πολλά πράγματα! Όπως, μοντάζ, επιμέλεια των βίντεο, να έχω υπομονή, επιμονή, να μπορώ να ξεχωρίζω την σημαντική είδηση, να έχω φαντασία, δημιουργικότητα, να σκέφτομαι το κάτι παραπάνω, να συνεργάζομαι με πολύ έμπειρους ανθρώπους, να ακούω και άλλα πολλά που απαιτεί μια τηλεοπτική εκπομπή.

Μπορεί τα Σαββατοκύριακα να ξυπνούσαμε χαράματα αλλά ήταν κάτι που δεν το είχα ξανά κάνει ποτέ. Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες και δεν ήξερα ότι δουλεύουν τόσοι για να βγει μια εκπομπή!

Χθες λοιπόν που ήταν η τελευταία εκπομπή, συγκινήθηκα γιατί έζησα ένα χρόνο, μαζί με εκείνα τα παιδιά που με βοήθησαν, που με στήριξαν, που με έμαθαν και που μου έδωσαν την ευκαιρία να «φανώ». Καλά, είμαι και λίγο ευσυγκίνητη αλλά δεν μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω την δουλειά από την πραγματική μου ζωή. Γιατί καλώς ή κακώς με τους ανθρώπους που είσαι στη δουλειά, δένεσαι και περνάτε τις ίδιες δυσκολίες, τις ίδιες εντάσεις, τα ίδια νεύρα. Και έχετε ένα κοινό στόχο, να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα στην εκπομπή που δουλεύετε.

Εκτιμώ τον καθένα από την ομάδα ξεχωριστά! Και πότε δεν θα ξεχάσω πως η πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία στην ιδιωτική τηλεόραση ήταν με την Σίσσυ Χρηστίδου που την εκτιμώ και την σέβομαι πάρα πολύ! Είναι ένας φωτεινός άνθρωπος και είχε δίκιο η Ελένη Βουλγαράκη όταν είπε στο τέλος της εκπομπής ότι οποίος είναι δίπλα στη Σίσσυ, ανθίζει.
Και ευχαριστώ για την τόση υπομονή που έδειξε η ομάδα μου σε εμένα! Γιατί δεν είχα καμία εμπειρία στο κομμάτι του μοντάζ και του ρεπορτάζ! Και ευχαριστώ πολύ και την εταιρεία, BarkingWell που με εμπιστεύτηκε! Τα καλύτερα έρχονται και μας περιμένουν!

Έτσι λοιπόν, μετά από αυτό το όμορφο κλείσιμο της δουλειάς μου, θα κρατήσω όλα όσα μου είπαν οι συνάδελφοι μου και ότι είμαι τυχερή που μπήκα σε αυτή την ομάδα! Και πάντα να χαμογελάμε!
Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *