BlogKelly’s Stories

Το δικό μου 2022!

Πώς περνάει έτσι ο καιρός! Έφτασε στο τέλος του το 2022 που είχε μέσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πραγματικά, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο, σε ένα μήνα, σε δυο και πάει λέγοντας.

Μπορεί για εμένα το 2022 να ξεκίνησε καλά, πάρα λίγο όμως, προς το τέλος να μας το χαλάσει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παράπονο ούτε από αυτό το έτος. Έκανα πράγματα που ήθελα, βρήκα την δουλειά που κυνηγούσα, είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ πολύ και γενικά είμαστε υγιείς!
Ίσως τελικά να αρχίζω να πιστεύω στις ευχές που κάνουμε όταν αλλάζει η χρονιά και όταν σβήνουμε τα κεράκια από την γενέθλια τούρτα μας. Δεν μπορώ να πω, βγήκαν όλα!

Στόχος μου ήταν να καταφέρω κάποια πράγματα στα επαγγελματικά μου και κάπως τα κατάφερα. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε!

Βασικά, σε οποία δουλειά και αν έχω πάει ( τρεις είναι δεν είναι πολλές) έχω συνεργαστεί με τόσο καλά άτομα που αυτό δεν το συναντάς εύκολα. Το 2022 μου έμαθε να θέτω όρια τόσο στους άλλους όσο και σε εμένα. Και μπράβο μου που στα 25 μου το κατάφερα.
Το 2022 μου έμαθε να έχω υπομονή γιατί όντως είναι αρετή! Να πιστεύω και να κυνηγάω τα όνειρά μου. Θυμάμαι πως από την αρχή του έτους, είχα ένα μεγάλο πείσμα. Πέτυχα όμως αυτό που ήθελα. Να δουλεύω στην τηλεόραση με όσες δυσκολίες είχα ακούσει πως υπάρχουν, γιατί όντως υπάρχουν.

Βέβαια, πείσμα έχω από πάντα αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι πάντα καλό! Γενικά το έτος που τώρα μας αποχαιρετά, με άφησε με πολύ όμορφες στιγμές που ευτυχώς είναι πολλές. Θα μου λείψεις 2022! Λίγο πριν την πρωτοχρονιά πάντα στεναχωριέμαι γιατί κάνω μια αναδρομή στον προηγούμενο χρόνο και λέω τι θα μου λείψει, τι έχασα, τι βρήκα κτλ.

Πάνω απ όλα είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω κοντά μου τους ανθρώπους που τόσο πολύ αγαπώ. Αυτό με γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Αν είναι εκείνοι καλά, τότε είμαι και εγώ! Αν και παραλίγο κάποιος να μας την «κάνει» όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάλεψε γιατί έχει όρεξη για ζωή και έχει όρεξη να μας αντέχει!

Γενικά, θα θυμάμαι το 2022 ευχάριστα γιατί μου έδωσε πολλά μαθήματα τα οποία μπορεί και να μην έπαιρνα υπό άλλες συνθήκες. Χαίρομαι που τα έζησα, χαίρομαι που έμαθα, που στεναχωρήθηκα, που πείσμωσα, που έθεσα όρια, που μαθαίνω και άλλο τον εαυτό μου.

Και ένα άλλο σημαντικό που συνέβη φέτος είναι ότι μπόρεσα να μιλήσω ανοιχτά για τον Διαβήτη και να δείξω ότι είμαι άνετη με αυτό, ότι δεν θέλω να κρύβομαι και να αποδείξω πως είτε έχουμε πρόβλημα υγείας είτε όχι, μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα και ας μην το πιστεύουμε! (Σε αυτό το σημείο να πω ότι διαβήτη δεν έχουμε επειδή τρώγαμε πολλά γλυκά. Μην το ξανά ακούσω!)

Όσο σκέφτομαι και άλλα πράγματα για το 2022 δεν θα τελειώσω ποτέ! Χαίρομαι όμως που έχω να θυμάμαι πολλά από αυτό.

Εύχομαι το 2023 που σιγά σιγά μας ανοίγει την μεγάλη πόρτα του, να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας, να είμαστε υγιείς, να αγαπάμε, να γελάμε και να διεκδικούμε. Όπως λέει και ένα τραγούδι, όλη η ζωή, είναι στιγμές!

Καλή χρόνια και ευτυχισμένο το νέο έτος από την διαδικτυακή σας φίλη!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog

Blog

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει ...