Περιποίηση

Τι πρέπει να έχουμε μαζί μας στην παραλία;

Θάλασσα, ήλιος, αλμύρα, άμμος είναι αυτά που θέλουμε για να νιώσουμε το καλοκαίρι! Επιτέλους έφτασε η αγαπημένη μου εποχή, εκεί που τα πράγματα γίνονται πιο ωραία, πιο ανέμελα. Όμως, για να προστατεύουμε από τους μικρούς κινδύνους που υπάρχουν λόγω της ζέστης, του ηλίου κτλ, θα σας προτείνω τι θα ήταν καλό να έχετε στη τσάντα παραλίας!
Η τσάντα παραλίας μας, καλό θα ήταν να την έχουμε πάντα έτοιμη γιατί χρειαζόμαστε κάποια προϊόντα ώστε να μην έχουμε κανένα, απολύτως θέμα!

Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά! Αρχικά, δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι μας χωρίς να έχουμε βάλει αντηλιακό προσώπου. Τα αντηλιακά μας, πρέπει να είναι με πάνω από 50 δείκτη προστασίας. Από την πιο μικρή ηλικία έως την πιο μεγάλη χρειάζεται πολλή προστασία.
Τα γυαλιά και το καπέλο είναι στάνταρ τα πιο βασικά για την προστασία μας από την ηλιακή ακτινοβολία. Ειδικά το καπέλο μας βοηθά να αποφύγουμε την ηλίαση. Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε πάθει και δεν μας αρέσει καθόλου αυτό!

Μετά, βάζουμε στη τσάντα μας και την πετσέτα θαλάσσης!
Έπειτα, βάζουμε ένα δεύτερο μπικίνι γιατί δεν κάνει να μένουμε για πολλή ώρα βρεγμένες με το μαγιό. Τώρα θα μου πείτε, πως μπορεί να μην είναι εύκολο να πάτε να αλλάξετε. Και εγώ το λέω! Αλλά πρέπει κορίτσια, για το καλό μας. Ωραία η ηλιοθεραπεία, το μαύρισμα και όλα τα άλλα. Πρέπει όμως να κοιτάμε και την υγεία μας.

Σίγουρα βάζουμε και το αντηλιακό σώματος! Και αυτό να είναι με πάνω από 50 δείκτη προστασίας.

Το αντηλιακό πρέπει να ανανεώνεται κάθε μια ώρα (περίπου) ή όταν βουτάμε στη θάλασσα, πηγαίνουμε στα πράγματά μας και το ξανά ανανεώνουμε!

 

Ένα αντηλιακό μαλλιών είναι και αυτό απαραίτητο! Δεν χαλάει η ποιότητα της τρίχας και δεν ταλαιπωρεί τόσο πολύ τα μαλλιά μας. Γι αυτό λένε πως δεν πρέπει να μένει για πολύ ώρα το αλάτι πάνω μας και θα πρέπει έστω να βρέχουμε τα μαλλιά μας με καθαρό νερό.

Και όσες είστε ευαίσθητες στα χείλη, να έχετε μαζί σας και ένα lip balm για να αποφύγετε την ξηρότητα!
Όσες θέλετε, μπορείτε να έχετε και αυτά τα σπρέι που περιέχουν νερό για περισσότερη δροσιά όσο θα βρίσκεστε κάτω από την ομπρέλα!

Ένα λάδι μαυρίσματος είναι ο,τι πρέπει για ένα τέλειο ηλιοκαμένο look!

Και εννοείται, έχουμε πάντα νερό, φρούτα ή κάτι σε σνακ που να μην χαλάει λόγω ζέστης.
Αν πάτε μόνες σας στη παραλία, μια ωραία συντροφιά είναι και κάποιο βιβλίο! Πολύ χαλαρωτικό και ειδικά όταν ακούτε τον ήχο των κυμάτων!

Αν επιλέξετε να βγείτε μετά τη παραλία, μπορείτε να έχετε μαζί σας κάποιο body mist και ένα lip gloss και είστε έτοιμες για το beach bar!

Να έχουμε ένα τέλειο καλοκαίρι και καλό μας μαύρισμα!

What is your reaction?

Excited
1
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips

My hair routine

Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά! Έρχεται και το καλοκαίρι και οι περισσότερες απο εμάς θέλουμε ...