Μόδα

Τι μπορούμε να φορέσουμε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Πλησιάζουν οι πιο όμορφες γιορτές του χρόνου και σιγά σιγά κάνουμε τις προετοιμασίες μας για το που θα πάμε και τι θα κάνουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η αλήθεια είναι πως το 2021 ήταν μια περίεργη χρονιά όπως και το 2020 αλλά σίγουρα μάθαμε πολλά, είμαστε καλά και ας κρατήσουμε μόνο τις καλές στιγμές, γιατί σίγουρα υπάρχουν.

Αν καθίσω να σκεφτώ πως ήταν το 2021 για εμένα, θα πω απλά προς το τέλος, κάπου μου το χάλασε.
Εννοείται πως στη ζωή μας, δεν είναι όλα ρόδινα, θα υπάρχουν δυσκολίες που θα μας δοκιμάσουν, θα μάθουμε τις αντοχές μας, θα καταλάβουμε ακόμα πιο πολύ τι είναι σημαντικό και τι όχι.

Όλοι ξέρουμε πως το πιο σημαντικό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι η υγεία μας όσο κλισέ και αν ακούγεται.
Όμως, θα σας πω πως είδα αυτή τη χρονιά γιατί έγιναν πολλά!

Πάμε όμως στο θέμα μας που απασχολεί και εμένα! Τι θα φορέσουμε στα ρεβεγιόν;

Ναι, θα καταλάβω ότι πολλοί απο εμάς δεν έχουν την όρεξη και την διάθεση να ετοιμαστούν, να στολιστούν και να βγουν. Δεν είναι κακό όμως να μας προσέξουμε λίγακι παραπάνω, να ξεσκάσουμε, να περάσουμε καλά με την οικογένειά μας, με τους φίλους μας, με τον/την σύντροφό μας.

Κάντε σχέδια, δείτε που θα πάτε, σκεφτείτε κάποιο μενού για να κάνετε το τραπέζι. Δηλαδή, μην αφήσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες να γίνουν σαν τις άλλες που μπορεί να μας στεναχωρούσαν με όλα αυτά που ακούγαμε.

Και, θα σας προτείνω κάποια outfits που μπορείτε να βάλετε τώρα στις γιορτές και να είστε λαμπερές και πανέμορφες πόσω μάλλον να μας βρει το νέο έτος μέσα στη λάμψη και το χαμόγελο!

Ας ξεκινήσουμε με τα outfits τα οποία είναι trend για τις γιορτές του 2021!

-Το κόκκινο σετ είναι τέλειο για το ρεβεγιόν! Μπορεί να είναι ένα σετ φούστας και μπλούζας, ή παντελόνι και σακάκι, ή σορτς και cropped ή ένα κατα κόκκινο φόρεμα. Θέλω να σημείωσω πάνω σε αυτό που είπα για το φόρεμα πως παρακολούθησα ένα instagram live που έκανε η Έλενα Γαλύφα με την Φαίη Σκορδά για την BSB και είπε πως αν είμαστε πολύ τολμηρές, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε το κόκκινο φόρεμα με ένα κόκκινο καλσόν! Θα ήθελα να μου στείλετε σε μήνυμα αν θα το κάνατε!

ολόσωμη φόρμα είναι μεγάλη τάση για τα Χριστούγεννα του 2021, υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια, το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Υπάρχουν ολόσωμες φόρμες για όλα τα στυλ και γούστα, μακρύ με μισό μανίκι, κοντό ολόσωμο, ολόσωμο κάπρι, ολόσωμη με έξω την πλάτη ή με ντεκολτέ και με διάφορα prints και χρώματα.

πλισέ φούστα συγκαταλέγεται επίσης στις τάσεις για τα Χριστούγεννα του 2021. Προσφέρουν κομψότητα και έναν ρομαντισμό.

-Το φόρεμα Cocktail είναι ένα κομψό κομμάτι από μετάξι, παγέτα, μουσελίνα ή κρεπ ύφασμα. Το στρίφωμα του φορέματος Cocktail είναι συνήθως μέχρι το γόνατο. Ειδικά τα φορέματα με παγέτα, θα σας κάνουν να λάμπετε!

-Το σακάκι με παγιέτες είναι και άλλη μια πολύ καλή επιλογή αλλά είναι σημαντικό να είστε προσεκτικές με τη σύνθεση για να μην υπερβάλλετε τη λάμψη, δηλαδή αν το φόρεμα είναι ήδη γυαλιστερό δεν πρέπει να φοράτε το σακάκι με παγιέτες. Φαίνεται τέλειο αν συνδυάζεται με ένα απλό φόρεμα.

Μια διάφανη μαύρη μπλούζα και απο μέσα είτε ένα εσώρουχο είτε κορμάκι και απο κάτω μίνι φούστα ή κολλητό παντελόνι ή ακόμη ένα φόρεμα απο πάνω είναι και αυτά υπέροχα αλλά και κομψά outfits που μπορείτε να κάνετε. Επίσης, για πανωφόρι, για όλα τα ντυσίματα, επιλέξτε είτε ένα oversided σακάκι ή ένα παλτό σε έντονο χρώμα (εξαρτάται το ντύσιμο)

-Και όσον αφορά τα παπούτσια, φορέστε τις αγαπημένες σας γόβες ή ψηλά πέδιλα ή μπότες πάνω απο το γόνατο.

Είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιάσετε τους πάντες! Είτε μείνετε σπίτι είτε οχι, να περάσετε πανέμορφα και λαμπερά.

Έρχεται και άλλο άρθρο για μαλλιά γι αυτό ακόμη δεν θα πω τις ευχές μου!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Μόδα

Tips

Beach outfits!

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και εμείς έχουμε ήδη κάνει έστω ένα μπάνιο στη θάλασσα! Όμως, ...