BlogKelly’s Stories

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει η χρονιά γιατί νιώθω ότι κάτι αφήνω πίσω μου και είτε ήταν καλό το 2021 είτε όχι, σίγουρα, θα μου λείψει.
Αυτή τη στιγμή που γράφω το κείμενό μου, είμαι στον Βόλο για να γιορτάσω την Πρωτοχρονιά!

Πραγματικά, δεν ξέρω πως να περιγράψω το 2021. Μια ιδιαίτερη αλλά και περίεργη χρονιά. Όχι μόνο για εμένα αλλά για τους περισσότερους από εμάς! Αλλά δεν μετανιώνω για όσα έκανα και ούτε θέλω να την ξεχάσω.
Κι όμως, εγώ θα κρατήσω τα πάντα από το 2021! Στεναχωρήθηκα πολύ, νευρίασα, γέλασα, πέρασα πολύ όμορφα και πάνω απ όλα έχουν υγεία η οικογένειά μου και οι δικοί μου άνθρωποι.

Ναι, άλλαξε πολύ η καθημερινότητά μου για τον λόγο ότι βρήκα δουλειά, δίνω εκεί την ενέργεια μου με αποτέλεσμα να μην βγαίνω τόσο συχνά με τις φίλες μου. Με στεναχωρεί ναι μεν αλλά θα το αλλάξω οπωσδήποτε από την νέα χρόνια. Και δεν συνηθίζω να μένω μόνο στα λόγια!
Καθώς γράφω για στεναχώριες και δυσκολίες, το μυαλό μου πάει σε όλα αυτά που πέρασε ολόκληρη η Ελλάδα. Πόσος κόσμος πόνεσε, πόσος κόσμος έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Εκείνοι οι άνθρωποι παλεύουν να αντέξουν όλα αυτά που πέρασαν και ίσως δυσκολεύουν να συνεχίσουν την ζωή τους από το νέο έτος. Καταλαβαίνουμε όλοι για τι αναφέρομαι…

Μην κρατάτε μόνο τις ωραίες στιγμές της κάθε χρονιάς. Πιστέψτε με, το να κρατάτε και τις δύσκολες στιγμές, σας κάνει πολύ δυνατούς ανθρώπους. Και εγώ θα θυμάμαι τις καλές στιγμές του 2021 αλλά θα κρατήσω και εκείνες που με έκανες να χάσω τον εαυτό μου.
Να παλεύετε, να χαμογελάτε, να είστε αισιόδοξοι, να προσέχετε την υγεία σας αλλά και τους ανθρώπους σας.

Μην τα παρατάτε ποτέ και για κανέναν. Να κυνηγάτε τους στόχους σας, να τολμάτε, να ξανά σηκώνεστε! Και θέλω να σας πω και κάτι άλλο! Πρόσφατα μίλησα για ένα πολύ προσωπικό μου θέμα και σύντομα θα το δείτε και εννοείται, πως θα σας το πω.

Μάθετε τις δυνατότητές σας και όντως, είναι πάρα πολλές!
Αλήθεια, 2021, θα μου λείψεις. Δεν σε χάρηκα όσο θα έπρεπε και αυτό με στεναχωρεί ακόμη περισσότερο. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα από τα πολλά μαθήματά μου.

Εύχομαι το 2022 να καταφέρουμε να κάνουμε αυτά που ονειρευόμαστε, να πετύχουμε και να μην χάσουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας. Να ονειρευόμαστε, δεν είναι κακό. Μια νέα χρονιά ξεκινά, μια νέα αρχή.

Να προσέχουμε την υγεία μας, είναι πολύτιμη.

Βάλτε και λίγη λάμψη, ακόμη! 

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog