ΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και επικεντρώθηκα σε κάτι που δεν το ήξερα για να είμαι ειλικρινής!

Λόγω της ακμής που πέρασα και της λιπαρής επιδερμίδας μου, πηγαίνω έστω μια φορά το μήνα ή το δίμηνο στην δερματολόγο μου για να κάνουμε θεραπείες προσώπου και να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα.

Ανακάλυψα το BB Glow!

Και να σας πω την αλήθεια, με αυτά που διάβασα και είδα, μου άρεσε! Σίγουρα όλες μας θα θέλαμε να ξυπνάμε κάθε πρωί και να έχουμε αυτό το ωραίο, πορσελάνινο δέρμα και εννοείται να είναι λαμπερό.

Σχεδόν 3-4 φορές τον χρόνο κάνω την θεραπεία hydrafacial η οποία μας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη, βοηθά στους πόρους και στα σημάδια και στο τέλος, βάζουμε την χρυσή μάσκα η οποία μας χαρίζει έξτρα λάμψη και φωτεινότητα ενώ βελτιώνει και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Και πάμε να δούμε τι κάνει και πόσο αποτελεσματικό είναι!

Η θεραπεία BBglow είναι μια μη επεμβατική και μη χειρουργική διαδικασία και μη ενέσιμη. Διεγείρει την αναζωογόνηση του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου. Ο ορός λάμψης BB προσθέτει θρεπτικά συστατικά καθώς και το επιθυμητό χρώμα στο δέρμα. Η θεραπεία οδηγεί σε λιγότερες φακίδες, πιο φωτεινό και λαμπερό δέρμα, μειωμένο αποχρωματισμό του δέρματος, ομοιόμορφο τόνο δέρματος και λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Είναι μια μορφή ημιμόνιμου μακιγιάζ που μπορεί να διαρκέσει έως και μισό χρόνο με τον κατάλληλο αριθμό θεραπειών και μετέπειτα φροντίδα.

Ο/Η γιατρός χρησιμοποιεί ένα στυλό microneedling και έναν λευκό ορό Stayve με βάση για να παρέχει άμεση καθαρή κάλυψη, μειώνοντας την εμφάνιση των πόρων και λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Ο ορός περιέχει υαλουρονικό οξύ για να κάνει το δέρμα πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό και βιταμίνη C για την αντιμετώπιση των πανάδων και της υπερμελάγχρωσης.

Οι διαθέσιμες αποχρώσεις BB glow Stayve περιλαμβάνουν Light (πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για κανονικές επιδερμίδες), Light Rose (ανοιχτό ροζ αποχρώσεις για φωτεινές επιδερμίδες), Medium (μεσαίες αποχρώσεις για μεσαίες επιδερμίδες), Deep (σκούρες αποχρώσεις για καφέ ή χάλκινες επιδερμίδες) και Deep Plus (βαθιά χροιά δέρματος).

Η λάμψη BB διαρκεί περίπου 1 ώρα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου προετοιμασίας του δέρματος. Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα μετά την πρώτη συνεδρία, αλλά μπορεί να χρειαστείτε 4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 εβδομάδων για μακροχρόνια αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε τον/την δερματολόγο σας για θεραπεία συντήρησης κάθε 4 έως 5 μήνες.

Σε διάφορα ελληνικά σάιτ που έψαξα αλλά και έκανα κάποιες ερωτήσεις σε γιατρούς, η συγκεκριμένη θεραπεία στοιχίζει απο 80-100 ευρώ.

Σκεφτείτε πως το δέρμα μας θα είναι σα να φοράμε foundation.

Συνήθως δεν συνιστάται να φοράμε μακιγιάζ για το υπόλοιπο της ημέρας και να αποφεύγουμε την έντονη άσκηση που θα μπορούσε να προκαλέσει υπερβολική εφίδρωση.

Είναι επίσης σημαντικό να μείνουμε μακριά από το φως του ήλιου για τις επόμενες μέρες και να φοράμε αντηλιακό με ελάχιστο SPF30.

Πώς σας φάνηκε;

What is your reaction?

Excited
5
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *