ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 5 καλύτερα, κόκκινα κραγιόν της αγοράς!

Ένα κόκκινο κραγιόν, είναι must have item που το φοράμε όλο τον χρόνο!

Ειδικά τώρα που έχουμε γιορτές, το κόκκινο κραγιόν θα μας δώσει αυτή τη λάμψη που όλες, αναμφισβήτητα θέλουμε!
Είναι ένα «σύμβολο» θηλυκότητας που χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Ποιος να αντισταθεί άλλωστε σε κατά κόκκινα χείλη;

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας!

Ένα φλογερό, κόκκινο κραγιόν πάντα θα απογειώνει το look μας και πάντα θα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Αλλά, θέλει και προσοχή στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Δηλαδή, καλό θα ήταν να μην είναι τόσο έντονα τα μάτια μας αν επιλέξουμε να βάλουμε κόκκινο κραγιόν. Το θέμα είναι να τονίσουμε τα χείλη μας.

LOVE ME LIPSTICK, MAC

Μια σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο argan που χαρίζει έντονο χρώμα και ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Το Love Me Lipstick θα σας σαγηνεύσει με την ανάλαφρη υφή και το μεταξένιο αποτέλεσμα. Η απόχρωσή του είναι ένα βαθύ, σκούρο κόκκινο.

Diva Glam Collection Lipstick Matte 121, 
Δημήτρης Σταματίου

Ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας με έλαιο argan και υαλουρονικό οξύ. Ιδανικό για σταθερό αποτέλεσμα με βελούδινη υφή χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Δεν δημιουργεί γραμμές ενώ αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα Άνετη αίσθηση με φυσική λάμψη. Είναι όντως από τα πιο ωραία κραγιόν που έχω δοκιμάσει!

L’Absolu Rouge Matte Lipstick, Lancôme

Πιο Ματ, πιο τολμηρό, πιο έντονο από κάθε κραγιόν που έχει δημιουργήσει ποτέ η Lancôme. Η νέα τεχνολογία χαρίζει σε αυτό το κραγιόν έντονο αποτέλσεμα, ταυτόχρονα όμως με μια βελούδινη υφή στα χείλη.

YSL, Slim Velvet Radical
Ζωηρό, βελούδινο χρώμα που καλύπτει πλήρως τα χείλη χωρίς να σπάει και προσφέρει σταθερό, ημι-ματ αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύνθεση εμποτισμένη με μεταξένια έλαια για εύκολη εφαρμογή και κρεμώδη άνεση.

Bobbi Brown, Retro Red

Τα απαλά ενυδατικά στοιχεία του Luxe Lip Color προσφέρουν λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη εντείνοντας την ποιότητα του χρώματος καθώς και ενυδάτωση

Εσείς, ποιο θα επιλέξετε;
Στείλτε μου την γνώμη σας είτε στο Instagram: justkelly.gr είτε στο email: hello@justkelly.gr !

What is your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...