TipsΜόδαΟΜΟΡΦΙΑ

Τα ωραιότερα spring outfits!

Είμαστε στον δεύτερο μήνα της άνοιξης και κάποιες φορές αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε! Και τώρα θα σκεφτείτε «και που θα πάμε»; Και θα σας πω εγώ, ότι μπορείτε να τα βάλετε όπου θέλετε εσείς!
Τη μια έχει ζέστη, την άλλη κρύο. Τι θα γίνει; Θα σας προτείνω πολύ ωραίες ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις, τώρα που έχουμε άνοιξη! Είναι για όλες τις ώρες αλλά εντάξει, αυτές οι ιδέες είναι και για όταν ανοίξουν τα μαγαζιά που τόσο πολύ το περιμένουμε!
Είναι από τα πιο «εύκολα» και βολικά outfit! Ειδικά για όσες αγαπούν και τα αθλητικά! Με ένα ποδηλατικό κολάν, οποιουδήποτε χρώματος και ένα μπλουζάκι ή κορμάκι και είστε τέλειες! Συνδυάστε το είτε με ένα πουκάμισο ή με ένα μπλέιζερ. Και από παπούτσια, μπορείτε να φορέσετε είτε αθλητικά, είτε sneakers ή ακόμη και τακούνια!
Προσωπικά, λατρεύω τα φορέματα! Φοριούνται εννοείται, σε όλες τις εποχές! Και τώρα, μπορείτε να το συνδυάσετε είτε με sneakers είτε με τακούνια! Αν θέλετε να πάτε βόλτα το απογευματάκι που έχει πιο πολύ κρύο σε σχέση με το πρωί, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα τζιν μπουφάν ή ένα πουκάμισο έχοντάς το ανοιχτό.
Όσες είστε λάτρεις των τζιν, μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους. Ένα φαρδύ τζινάκι, ψηλόμεσο και ένα crop top από πάνω και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε! Και εννοείται και εδώ μπορείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά ή sneakers! 
Τα τακούνια τα προτείνω σε περίπτωση που σας αρέσουν και αν δεν σας κουράζουν.
Και τέλος, μια midi φούστα και ένα crop top, είναι ένα τέλειο ντύσιμο για να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητες! Είναι άνετο, στυλάτο και άκρως θηλυκό. Και επίσης, αυτές οι φούστες «αγκαλιάζουν» όμορφα το σώμα μας!

Tip: Σε κάθε outfit, προσθέστε και τα αγαπημένα σας κοσμήματα! Θα το απογειώσετε το look σας! 

What is your reaction?

Excited
2
Happy
2
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Tips

Tips

Beach outfits!

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και εμείς έχουμε ήδη κάνει έστω ένα μπάνιο στη θάλασσα! Όμως, ...
Tips

My hair routine

Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά! Έρχεται και το καλοκαίρι και οι περισσότερες απο εμάς θέλουμε ...
Tips

Τα αιθέρια έλαια

Αν λατρεύετε τις όμορφες μυρωδιές, τότε όντως θα πρέπει να δείτε τι θαυματουργά πράγματα κάνουν ...