ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα μοναδικά κραγιόν της Emmanouela!

Όσοι με ξέρετε, έχετε δει ότι δεν βάφομαι πάντα! Μόνο όταν είναι να βγω! Επειδή έχω περάσει ακμή, έχω λιπαρό δέρμα, έχω ευαισθησία στα χείλη (και τι δεν έχω πια!) προσέχω πολύ τι καλλυντικά χρησιμοποιώ!

Εδώ και αρκετό καιρό, χαζεύω το προφίλ της Εμμανουέλας (δείτε εδώ) και βλέπω τι ωραία καλλυντικά που έχει, πόσο ωραία βάφει τις κοπέλες και τι πανέμορφο κοριτσάκι που έχει!

Έτσι λοιπόν, μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω τα κραγιόν της και κορίτσια, είναι πολύ ωραία! Κάνει ακριβώς ο,τι «υπόσχεται»! Δηλαδή, είναι απαλά, δεν ξεραίνει τα χείλη μας και εννοείται κρατάνε για πολλές ώρες! Για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι δεν ξεραίνει τα χείλη μου και ότι αφήνει μια βελούδινη αίσθηση! Είναι σα να μην φοράω κραγιόν!
Στη παραπάνω φωτογραφία, φοράω το μολύβι χειλιών της Emmanouela cosmetics το 04 και το κραγιόν Angel! Είναι τρομερά και τα 2! Επίσης το Angel έχω δει ότι πολλές φορές είναι εξαντλημένο και νόμιζα ότι δεν θα το έβρισκα στο site!

Επιπλέον, στο όμορφο site θα βρείτε εντυπωσιακά πινέλα, bronzer για σώμα και πρόσωπο, μάσκαρα και πακέτα για να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας!

Η Εμμανουέλα φροντίζει για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους, μας κάνει όμορφες και μοναδικές! Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω προϊόντα της και πραγματικά, τα αγάπησα από την πρώτη μάτια! Και κάτι άλλο που ξεχωρίζει από τα τόσα προϊόντα της είναι το bronzer το οποίο χαρίζει μια υπέροχη γυαλάδα!

Αν έχετε ψωνίσει από την Εμμανουέλα, γράψτε μου στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν!

Υγ: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που δείξατε τόση αγάπη στο τελευταίο άρθρο που ανέβασα στο blog μου!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...