BlogKelly’s Stories

Συνδυάζονται τα αθλητικά με το blog;

Όπως σας είχα πει στο κείμενο που σας συστήνομαι, εργάζομαι και ως αθλητικογράφος στη Sport day. Αλλά πρώτα ήρθε η ιδέα για το blog και μετά η θέση εργασίας στο αθλητικό site. Και σκεφτόμουν «συνδυάζονται αυτά τα δύο που είναι τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο»;

Μια backstage φωτογραφία απο την Sport day! Και έχω σκεφτεί την απάντηση στο ερώτημα που έχω θέσει στον εαυτό μου. Και αυτή είναι: Φυσικά και συνδυάζονται! Τα αθλητικά είναι αυτά που θέλουν το διάβασμα που πρέπει, ασχολούμαι πιο πολύ τώρα με αυτά, είναι το επάγγελμά μου και γενικά τώρα μαθαίνω.

Και όσον αφορά το JustKelly.gr, τα γυναικεία θέματα τα ξέρουμε σχεδόν πολύ καλά. Γιατί και σε δερματολόγο πηγαίνουμε, ψωνίζουμε, ασχολούμαστε πολύ με τα social, παρακολουθούμε Youtube και είναι και στη φύση μας να ξέρουμε κάποια πράγματα. Άρα έτσι είδα οτι μπορώ να τα συνδυάσω και τα δύο και ας προσελκύω διαφορετικό κοινό. Δηλαδή το αντρικό κοινό στο αθλητικό site και το γυναικείο κοινό, εδώ.

Όμως, ελπίζω να αγαπήσετε και τις δύο δουλειές μου όσο εγώ! Να ξέρετε πως αυτά που έχω κάνει είναι με πολλή αγάπη και θέληση!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog

Blog

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει ...