Kelly’s Stories

Σε 2 μέρες έχουμε Χριστούγεννα και βρήκα το ιδανικό μέρος για να περάσουμε τέλεια!

Απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός γιατί σε 2 μέρες έχουμε Χριστούγεννα! Μια πολύ όμορφη περίοδος που όλοι, κατά κάποιο τρόπο, γινόμαστε παιδιά!

Στο site που δουλεύω (sportday.gr) είχα γράψει για το νέο, φαντασμαγορικό πάρκο του Ελληνικού, experience park και πραγματικά, είναι υπέροχο!

Δεν το έχω επισκεφτεί ακόμη, λόγω έλλειψης χρόνου αλλά από βδομάδα, σίγουρα θα πάω για να δω πόσο όμορφο και στολισμένο είναι!

Είναι πολύ εντυπωσιακό και θα σας πω γιατί!

Το Experience Park του Ελληνικού καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, όπου δεσπόζουν τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία.

Για την εορταστική περίοδο, 20 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου, θα δείτε όμορφους στολισμούς όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο το συνθέτουν 180 έλατα αλλά και τα συντριβάνια που είναι γεμάτα από φωτάκια.

Πρόκειται για ένα βιωματικό πάρκο, για την αρχή ενός νέου τρόπου ζωής, όπως αναφέρει η Lamda Development. Το Experience Park προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών για κάθε ηλικία και κάθε προτίμηση. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να δημιουργήσει μια νέα πράσινη όαση για τους Αθηναίους, και να αποτελέσει πρότυπο αειφόρου διαβίωσης και αναψυχής.

Μεταξύ άλλων, υπάρχει σιντριβάνι με εκατοντάδες πίδακες νερού που δημιουργούν μοναδικές χορογραφίες, ένας χώρος υπαίθριας άθλησης, παιδική χαρά με παιχνίδια κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και κήπο Zen.

Το Experience Park προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών για κάθε ηλικία και κάθε προτίμηση. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να δημιουργήσει μια νέα πράσινη όαση για τους Αθηναίους, και να αποτελέσει πρότυπο αειφόρου διαβίωσης και αναψυχής.

Το πάρκο είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα – Κυριακή απο τις 17:00-22:00 με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ!

Μπορείτε να βρείτε και εδώ πληροφορίες για το Experience Park!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *