BlogKelly’s StoriesΨυχολογία

Ορκίστηκα μέσω διαδικτύου

Το 2015 πέρασα στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησα τον Ιούλιο του 2020.

Ξέρετε πολύ καλά, όσοι σπουδάζετε σε κάποια σχολή, ότι ονειρευόμαστε να κάνουμε μια υπέροχη ορκωμοσία, με κόσμο, με τον Πρύτανη να μας δίνει το πτυχίο και να μας συγχαίρει, πολλές φωνές, τέλεια ρούχα, λουλούδια, άπειρες φωτογραφίες.

Έτσι έγινε λοιπόν! Μέσω υπολογιστή, σα να γινόταν κανονικά και σα να ήμασταν απο κοντά όλοι μαζί. Ήταν ο πρόεδρος του τμήματός μας ο κ. Γιώργος Πλειός και οι υπόλοιποι συμφοιτητές μου. Παιδιά, να ξέρετε πως εγώ το έζησα τόσο σα να ήμουν στα Προπύλαια!

Είχα όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους, δίπλα μου. Και αν δεν ήταν όλοι, με τον τρόπο τους, μου έδειξαν ότι είναι μαζί μου. Γι αυτό τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Γιατί για εμένα, αυτό σημαίνει ευτυχία.

Βλέπετε; Αυτό εννοώ. Είχα τα πάντα όπως θα είχα αν ορκιζόμουν κανονικά.

Να θυμάστε πως η πραγματική ευτυχία είναι όταν έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους να μας αγαπάνε και να μας δίνουν δύναμη. Και εκείνη η μέρα, σήμαινε πολλά για εμένα.

Να πω και κάτι άλλο. Λόγω του ιού, έχουν σταματήσει πάρα πολλά πράγματα. Οι πρωτοετείς φοιτητές δεν ζουν τη φοιτητική ζωή που ονειρευόντουσαν. Και οι τελειόφοιτοι, δεν ορκίζονται όπως ήθελαν.

Να κρατάτε την ουσία. Και περάσατε στη σχολή που θέλατε και πήρατε το πολυπόθητο πτυχίο!

 

What is your reaction?

Excited
2
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

1 Comment

  1. Υπέροχο άρθρο! Ανυπομονούμε και για άλλες ιστορίες που σίγουρα έχεις να μοιραστείς μαζί μας.. ιστορίες που θα ταυτιστούμε, θα γελάσουμε, θα εμπνευστούμε και που ίσως βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους!❤️🌹

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog

Blog

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει ...