ΜόδαΟΜΟΡΦΙΑ

Ολόσωμο ή μπικίνι για φέτος το καλοκαίρι;

Το καλοκαιράκι πλησιάζει, επιτέλους! Ανυπομονούμε όλες και όλοι και γιατί το έχουμε ανάγκη μετά απο αυτά που έχουμε περάσει λόγω καραντίνας. Είναι η αγαπημένη εποχή των περισσότερων, όπως και σε εμένα! Θάλασσα, αλμύρα, μαγιό, παγωτά, νησιά!

Σχεδόν όλες μας, ψωνίζουμε μαγιό με το που βγει η νέα κολεξιόν τους. Σας μιλάω εγώ που ήδη έχω ψωνίσει! Είχα κάποιους ενδοιασμούς για το τι μαγιό θα επιλέξω να πάρω φέτος. Αν έχετε και εσείς ενδοιασμούς, θα σας βοηθήσω! Αν έχετε πολλά μπικίνι ή ψηλόμεσα μαγιό, τότε μήπως φέτος να επιλέγατε ένα ολόσωμο;

Καλά, δεν θα μείνουμε σε ένα μαγιό, το ξέρω. Το ολόσωμο μαγιό αναδεικνύει την σιλουέτα της κάθε γυναίκας και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στη παραλία. Επιλέξτε να το βάλετε με χρυσά κοσμήματα και θα είστε οι πιο στυλάτες! Με ένα ωραίο μακρύ κιμονό και φύγατε και για το beach bar. Το ολόσωμο μαγιό φοριέται και σαν κορμάκι με ένα σορτσάκι απο κάτω, παντελόνα ή φούστα! Μια μάσκαρα, ένα bronzer και ένα lip gloss και απογειώσατε το summer look!

Πάμε τώρα στο μπικίνι! Εντυπωσιακά και πολύ όμορφα, ειδικά φέτος που έχουν βγει σε ακόμη πιο ωραία χρώματα! Προτιμήστε μαγιό με λίγο φαρδύ λάστιχο ώστε να μην κάνει το λεγόμενο «σωσίβιο». Μια πολύ καλή τάση είναι και τα ψηλόμεσα μαγιό που αυτομάτως μας δείχνουν πιο ψηλές και με ωραία πόδια! Τα μπικίνι ποτέ μα ποτέ δεν θα φύγουν απο την μόδα!

Και το πιο αθλητικό μαγιό που συνήθως το βλέπουμε σε γυναίκες οι οποίες έχουν πολύ στήθος. Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Ένα άνετο και κομψό μαγιό, αναδεικνύει κάθε σιλουέτα και μπορεί να γίνει εντυπωσιακό, είτε βάζοντας κάποια κοσμήματα είτε με κάποια ωραία γυαλιά ή ρούχα!

Ελπίζω κορίτσια να σας βοήθησα!

 

 

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Μόδα

Tips

Beach outfits!

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και εμείς έχουμε ήδη κάνει έστω ένα μπάνιο στη θάλασσα! Όμως, ...