Travel

Οι 5 top προορισμοί για φέτος τα Χριστούγεννα!

Από την στιγμή που μου ζητήσατε να σας προτείνω κάποιους προορισμούς για τις διακοπές των εορτών, δεν γινόταν να σας χαλάσω χατήρι!

Σίγουρα τα Χριστούγεννα είναι για όλους μας η πιο ωραία γιορτή καθώς όλα είναι τόσο όμορφα στολισμένα, ζεστά και ο κόσμος είναι… μαγικός!

Και γι αυτό, θα σας προτείνω κάποια μέρη στην Ελλάδα για να περάσετε τις γιορτές σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε! Αν είστε όμως από εκείνους που δεν έχουν πολλές μέρες άδεια από την δουλειά τους, οι προορισμοί που σας προτείνω είναι και για 2-3 μέρες! 

Για να πούμε και ότι κάπου πήγαμε στις γιορτές τέλος πάντων!

1) Βόλος/Πήλιο

Είχα πάει πέρσι στον Βόλο και ήταν υπέροχα! Υπέροχος στολισμός, τα μαγαζιά ήταν «ζεστά» και έχει τόσο ωραία μέρη για να πάτε να επισκεφθείτε καθόλη την διάρκεια των εορτών. Και τα ξενοδοχεία έχουν ειδικό μενού για τα Χριστούγεννα και για την πρωτοχρονιά! Το Πήλιο είναι μαγικό από μόνο του και αν είστε από τους τυχερούς, μπορείτε να βρείτε τέλεια ξενοδοχεία με απίστευτη θέα!

2)Τρίκαλα Κορινθίας

Και τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι πολύ ωραία και σχετικά κοντά από την Αθήνα! Μπορείτε να μείνετε εκεί και 2 μέρες καθώς προλαβαίνετε άνετα να δείτε πολλά από τα όμορφα μέρη που έχει το συγκεκριμένο μέρος. Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν χιονισμένα! Σε αυτό το σημείο να σας πω πως έχει καταπληκτικά μαγαζιά για φαγητό και πίστεψε με, εκεί θα ξεχάσετε οτιδήποτε σας απασχολεί από την καθημερινότητά σας! Έχει λίγα ξενοδοχεία αλλά είναι τόσο όμορφα που μοιάζουν σα να είναι από παραμύθι!

3)Αράχωβα

Εκεί και αν είναι τέλεια για γιορτές και όχι μόνο! Αράχωβα σημαίνει σκι, χιόνια και ζεστό καφέ! Συνήθως αυτές τις μέρες έχει πολύ κόσμο και γεμίζουν όλα τα δωμάτια πολύ γρήγορα. Είναι ένας προορισμός που τον επιλέγουν σχεδόν όλοι καθώς είναι κοντά στην Αθήνα, έχει τα χιονοδρομικά κέντρα και φανταστικά μαγαζιά! Και εκεί, μπορείτε να μείνετε μέχρι 2 μέρες αν τυχόν δεν έχετε πολλές μέρες άδεια! Μάλιστα, μπορείτε να την επισκεφθείτε και για μια μέρα αλλά νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν να καθόσασταν έστω και για ένα βράδυ!

4)Τρίκαλα/Μύλος των ξωτικών!

Για όσους θέλουν να νιώσουν για λίγο παιδιά, τα Τρίκαλα είναι ο κατάλληλος προορισμός ενόψει εορτών! Φέτος, ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 25 Νοεμβρίου 2022 και θα λειτουργήσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023. Και η είσοδος είναι δωρεάν! Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!

5)Ιωάννινα

Για όσους από εσάς έχετε πάει στα Γιάννενα, ξέρετε ποσό όμορφα και γραφικά είναι! Στις γιορτές, το Παραλίμνιο Fun Park στα Ιωάννινα μετατρέπεται σε χριστουγεννιάτικο χωριό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Η Λεωφόρος Δωδώνης, ο κεντρικότερος δρόμος, ο οποίος αυτή την εποχή είναι φωταγωγημένος με εορταστικά χρώματα! Και να σημειωθεί πως τα μαγαζιά τους είναι όλα υπέροχα με εξαιρετικό φαγητό! Ό,τι πρέπει για μικρούς και μεγάλους που λατρεύουν την εορταστική περίοδο!

Όπου και να πάτε, θα είναι μαγικά και το πιο σημαντικό απ όλα είναι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας αγαπούν!

Πλησιάζει, λοιπόν, η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου!

Υγ: Για να στολίζουμε σιγά-σιγά!

 

What is your reaction?

Excited
3
Happy
0
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Travel

Travel

Η Τήνος

Οι διακοπές στη Τήνο είναι πραγματικά, ήρεμες και πανέμορφες. Η Τήνος δεν ξέρω γιατί είναι ...