Travel

Οι διακοπές στη Ναύπακτο!

Πριν αρκετές μέρες, περίπου μέσα Ιουλίου, πήγαμε στη Ναύπακτο, σε ένα μέρος που έχω ξανά επισκεφθεί στο παρελθόν και για ακόμη μια φορά, ήταν τέλεια!

Αν δεν έχετε πάει, σας το συνιστώ και θα με θυμηθείτε! Είναι ένας προορισμός που έχει τα πάντα. Και ηρεμία αλλά και διασκέδαση και ήσυχες παραλίες αλλά και beach bar.
Μαζί με την φίλη μου και το διδυμάκι μου, την Κωνσταντίνα (διδυμάκι γιατί έχουμε ακριβώς την ίδια μέρα γενέθλια), πέρα ότι την τρέλανα με την ατάκα μου «μια ευθεία είναι» περάσαμε φανταστικά και πήγαμε σε συγκεκριμένα μέρη τα οποία θα σας τα πω τώρα!

Να σας πω και ότι δεν έχει μεγάλη απόσταση από την Αθήνα καθώς απέχει μόνο 2μιση ώρες είτε πάτε με αυτοκίνητο είτε με ΚΤΕΛ.

Όπως είπα και προηγουμένως, στη Ναύπακτο έχω ξανά πάει, είχα γνωρίσει και κάποιους υπέροχους ανθρώπους που είμαστε τώρα φίλοι και εννοείται πως θα πηγαίναμε στα μαγαζιά τους!

Πρώτα, θα σας πω για τις ωραίες παραλίες που έχει! Με την Κωνσταντίνα μέναμε σε ένα ξενοδοχείο, σχεδόν δίπλα στο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου και κοντά στο κέντρο!
Επειδή δεν μείναμε και πολλές μέρες, δεν είχαμε τόσο χρόνο όσο θα έπρεπε γιατί πιστεύω πως αν πάτε διακοπές στη Ναύπακτο, ίσως χρειαστούν 3 μέρες.

Σε απόσταση 10 λεπτών, ίσως και λιγότερο, από το ξενοδοχείο μας ήταν οι παραλίες Γρίμποβο και Ψανή. Ήταν πολύ ωραίες, οργανωμένες και ήταν εννοείται κοντά μας. Εκεί, έχει και πολλά μαγαζιά στα οποία μπορείτε να απολαύσετε είτε καφέ, φαγητό ή το ποτό σας.
Επιπλέον, την προηγούμενη φορά που είχα πάει, είχα επισκεφτεί το Κάστρο της Ναυπάκτου που πραγματικά έχει απίστευτη θέα!

Το Κάστρο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στη πόλη. Στα Δυτικά αυτής σε υψόμετρο περίπου 200 μέτρων. Ο λόφος αυτός έχει σχήμα πυραμίδας. Μας έχουν πει πως εκεί λειτουργεί και ένα μαγαζί και απολαμβάνεις την μαγευτική θέα.

Το φαγητό ήταν τέλειο! Εμάς μας πρότειναν τα παιδιά κάποια μαγαζιά ώστε να μην ψάχνουμε και πολύ. Ένα μαγαζί που ξεχωρίσαμε ήταν το «ευ οίνος» που έχει παραδοσιακά φαγητά, σπιτικά και πεντανόστιμα!
Και οι μερίδες, τεράστιες! Και τώρα θα σας πω τα μαγαζιά που μπορείτε να πάτε για καφέ ή για ποτό! Και προφανώς θα έλεγα τα μαγαζιά των καλών μου φίλων, Λεωνίδα και Θάνο!

Ο Λεωνίδας μας που θα γίνει μπαμπάκας για πρώτη φορά, είναι ένα υπέροχο παιδί, θα σου πει τα πάντα για τη Ναύπακτο και εννοείται θα σου προσφέρει υπέροχα κοκτέιλ και ποτά στο νέο του μαγαζί, «Mirror 1571» το οποίο βρίσκεται στην οδό Καναβού 1.

Εκείνη την ημέρα, ήταν dj ο αδερφός του Λεωνίδα, ο Κώστας και ήθελα πολύ γίνω και εγώ, και έγινα! Σας λέω ειλικρινά ότι είναι πολύ καλά παιδιά και γι αυτό αγαπώ το συγκεκριμένο μέρος. Στο μπαρ είναι ο κορυφαίος Βασίλης που παίζει και να τον ζαλίσαμε!

Κάποιες μέρες της εβδομάδας, φέρνει και άλλους dj και κάνουν υπέροχα πάρτυ στα οποία θα πάμε με την Κωνσταντίνα γιατί στα παιδιά έχουμε δώσει υπόσχεση πως θα ξανά έρθουμε!

Και ένα άλλο μαγαζί που επισκεφθήκαμε και μας άρεσε πολύ ήταν το «Dr.J.Spon» που είναι του φίλου μου, του Θάνου και πιστέψτε με, έχει τέλεια cocktail τα οποία τα φτιάχνει ο ίδιος ή έχει κάποιον άλλον barman που και αυτός γνωρίζει πάρα πολύ καλά πώς να τα φτιάχνει αφού μας εντυπωσίασε ό,τι δοκιμάσαμε.

Βλέπετε κι όλας σε τι υπέροχη τοποθεσία είναι το μαγαζί, εμείς δοκιμάσαμε cocktail, όχι πολλά διότι μείναμε μόνο δύο μέρες αλλά ήταν τέλεια! Πάντα πάμε και στα δυο μαγαζιά γιατί αξίζουν και τα έχουν πολύ καλά παιδιά.

Το μαγαζί του Θάνου βρίσκεται στην οδό Κλεονίκου 1 και όταν θα πάτε προς το λιμάνι, σίγουρα θα το δείτε. Επιπλέον, ακριβώς πάνω από το μαγαζί, έχει και ξενοδοχείο, επίσης του Θάνου που σας χαρίζει μοναδική διαμονή βλέποντας την θάλασσα.

Και αυτό που θέλω επίσης να πω είναι πως έχουν μια μοναδική φιλοξενία και μας κάνουν να πηγαίνουμε κάθε φορά με πολύ μεγάλη χαρά.

Όταν θα ξανά πάμε, θα σας προτείνω και άλλα μαγαζιά και παραλίες για να δείτε και εσείς πόσο ωραία είναι και σας χρωστάω φωτογραφία από το κάστρο!
Περιμένω τα σχόλιά σας και να μου πείτε αν σας αρέσουν τα άρθρα που αφορούν τα ταξίδια!
Ναύπακτο, τα λέμε σύντομα, ξανά!

What is your reaction?

Excited
4
Happy
3
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Travel

Travel

Η Τήνος

Οι διακοπές στη Τήνο είναι πραγματικά, ήρεμες και πανέμορφες. Η Τήνος δεν ξέρω γιατί είναι ...