BlogKelly’s Stories

Κερί σε ξύλινο δάπεδο

Ίσως είστε από εκείνα τα άτομα που αναρωτιέστε πώς μπορείτε να έχετε ένα γυαλιστερό, ξύλινο δάπεδο χωρίς καμία γρατζουνιά! Θα σας πω εγώ το κόλπο! Είναι πολύ οικονομικός και εννοείται μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.


Θα χρειαστείτε ένα κερί και έναν αναπτήρα! Ναι, καλά διαβάσατε. Θα πρέπει να πάτε σε ένα χρωματοπωλείο και θα προμηθευτείτε ένα ειδικό κερί. Όταν το πάρετε και πάτε να φτιάξετε το ξύλινο πάτωμά σας, θα πρέπει να του βάλετε φωτιά!

Τι εννοώ; Ενώ κρατάτε το κερί, θα βάλετε τον αναπτήρα κοντά του και σιγά σιγά θα λιώνει. Όταν θα λιώνει, θα το απλώσετε στα μαύρα σημεία του δαπέδου ή στις πιθανές γρατζουνιές. Αυτό που πρέπει να δείτε είναι να έχουν καλυφθεί καλά αυτά τα σημεία ώστε να μην φαίνονται! Όμως, δεν πρέπει να πατήσετε μέχρι να στεγνώσει το κερί.


Θα δείτε, είναι πάρα πολύ εύκολο! Υπάρχουν πολλές λύσεις για ένα τέλειο, ξύλινο δάπεδο χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Αυτά, είναι τα λεγόμενα DIY!

Ωστόσο και αν θέλετε να έχετε και γυαλιστερό πάτωμα, μπορείτε να πάτε πάλι στο χρωματοπωλείο και να πάρετε το ειδικό σπρέι για ένα λείο δάπεδο. Υπάρχουν λύσεις, μην το ξεχνάτε!

Ο,τι θέλετε, να με ρωτάτε!

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog

Blog

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει ...