ΟΜΟΡΦΙΑΠεριποίηση

Η τάση στα νύχια για την άνοιξη!

Αν δεν ξέρετε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας, θα σας βοηθήσω εγώ! Τώρα που έχουμε άνοιξη και πλησιάζει το πολυπόθητο καλοκαίρι, μπορούμε σιγά-σιγά να επιλέγουμε φωτεινά χρώματα ή ακόμη και γήινα.
Αν είστε λάτρεις των γήινων αποχρώσεων, μπορείτε να τα βάψετε τα νύχια σας είτε σε απαλό ροζ ή nude αλλά να είναι φωτεινά! Παστέλ είναι αλλά το προτείνω στα κορίτσια που δεν επιλέγουν τα χρώματα.
Μια τάση που την βλέπουμε πολύ στο Instagram είναι να βάζουμε σχεδόν όλα τα χρώματα στα νύχια μας! Πώς γίνεται αυτό; Σαν ένα χρωματιστό γαλλικό. Ειδικά αν δεν ξέρετε τι χρώμα να επιλέξετε, τα βάζετε όλα και τελείωσε το βάσανό σας!
Νύχια obre! Και αυτό είναι μια τάση καθώς μας δίνει την αίσθηση του καλοκαιριού με τους συνδυασμούς χρωμάτων. Επιλέξτε να τα βάψετε σε παστέλ αποχρώσεις σε συνδυασμό με ένα σπασμένο λευκό! Θα με θυμηθείτε! Θα κάνετε την διαφορά και πάλι!
Ίσως να μην θέλετε και έντονα χρώματα επειδή μπορεί να μην πηγαίνει με το χρώμα του δέρματός σας ή να σκέφτεστε πως είναι αρκετά νωρίς για χρώμα. Επιλέξτε ένα τόνο πιο σκούρο από το οποιοδήποτε χρώμα. Όπως για παράδειγμα, αντί να τα βάψετε μωβ ή μπλε, επιλέξτε ένα παρόμοιο χρώμα όπως της φωτογραφίας. Αντίστοιχα, αν θέλετε να τα κάνετε μπλε, μπορείτε να τα βάψετε σε κάποιο πετρόλ χρώμα!

Tip: Γενικά, όσες κάνετε ημιμόνιμο ή τζελ, να μην το κάνετε κάθε φορά. Έτσι, τα νύχια σας θα είναι πιο αδύναμα και θα σπάνε πιο εύκολα. Καλό θα ήταν να τα αφήνετε να ξεκουραστούν έστω 1 μήνα τον χρόνο. 

What is your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι είναι το BB glow;

Χαζεύοντας στο Instagram παρακολουθούσα influencer που μοιραζόντουσαν τα μυστικά ομορφιάς απο τις δερματολόγους τους. Και ...