BlogKelly’s Stories

Η ανανέωση των επίπλων με ένα χρώμα!

Τώρα που μένουμε πολλές ώρες στο σπίτι μας, θέλουμε αυτός ο χώρος να είναι τέλειος! Κατά καιρούς, σκεφτόμασταν τι αλλαγές θα μπορούσαμε να κάναμε στο σπίτι μας και κάτι κάναμε! Όμως, δεν χρειάζεται να δώσουμε πολλά χρήματα γι αυτή την αλλαγή που επιθυμούμε.

Μπορεί να μην μας αρέσουν τα έπιπλά μας ή να μην ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού μας και εμείς, να το καταλάβαμε τώρα. Σας έχω την λύση! Αν δεν θέλετε να αλλάξετε εξ ολοκλήρου τα έπιπλα του σπιτιού σας, μπορείτε να τα βάψετε! Ναι, καλά διαβάσατε! Θα χρειαστείτε ένα χρώμα κιμωλίας και ένα βερνίκι (είτε γυαλάδας, είτε για να φαίνεται πιο «παλιό» το χρώμα)

Υπάρχουν σε όλα τα χρωματοπωλεία, σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Το χρώμα κιμωλίας είναι πραγματικά, πανεύκολη υπόθεση. Μπορείτε και μόνοι σας να βάψετε τα έπιπλά σας αφού απλώνεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και δεν χρειάζεται να παιδευτείτε πολύ. Αν φοβάστε μήπως, κατά λάθος, ακουμπήσει το πινέλο με το χρώμα, μην σας αγχώνει καθόλου! Βγαίνει αμέσως!

Πριν την βαφή, αν θέλετε, μπορείτε το έπιπλο να το τρίψετε με ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο. Δεν είναι υποχρεωτικό! Και αφού βάψετε τα έπιπλά σας δύο φορές (εκτός αν σας αρέσουν αυτά τα «κύματα» που αφήνει απο την πρώτη στρώση) και στεγνώσει το χρώμα, περνάτε και το βερνίκι που επιλέξατε! Αν θέλετε, μπορείτε να το ξύσετε με ένα ειδικό σφουγγαράκι. Αυτό μπορείτε να το δουλέψετε ή στις γωνίες των επίπλων ή σε όλη την επιφάνεια αν επιλέξετε να κάνετε το έπιπλο σαν μια αντίκα.

Και αυτή η διαδικασία να ξέρετε πως είναι πολύ οικονομική και αξίζει. Σαν το σπίτι μας, δεν έχει!

 

What is your reaction?

Excited
2
Happy
1
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog

Blog

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει ...