Μόδα

Γιατί να αγοράσουμε Mules;

Όσες ασχολείστε πολύ με το Instagram, ξέρετε πως τώρα τελευταία βλέπουμε παντού τα mules με τακούνι (γιατί υπάρχουν και σε φλατ) και έχουμε μπει και εμείς στον πειρασμό να αγοράσουμε έστω ένα ζευγάρι! Πρόκειται για  μία τάση εμπνευσμένη από το 2000! Εγώ, να σας πω την αλήθεια, «φοβόμουν» να αγόραζα γιατί άκουγα πιο παλιά, να έλεγαν πως τα κοντά τακούνια δεν κολακεύουν τα πόδια και διάφορα τέτοια.

Τα mules είναι ξανά μόδα απο την άνοιξη του 2021 και είναι απο τα πιο must-have προϊόντα που πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας. Όμως δεν σημαίνει πως ό,τι είναι στη μόδα, πρέπει οπωσδήποτε να μας αρέσει γιατί μπορεί και σε κάποιες κοπέλες να μην είναι το στυλ τους. Αν είστε όμως λάτρεις των τακουνιών, νομίζω πως τα mules είναι μια πολύ καλή λύση.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια φοριούνται και για μια απλή βόλτα και για ποτό αλλά και στις διακοπές που θα επιλέξετε να πάτε. Ξέρουμε πολύ καλά πως στις διακοπές δεν μπορούμε να περπατήσουμε τόσο καλά τα τακούνια αλλά τα mules είναι πολύ άνετα! Είναι και κομψά! Φοριούνται με φούστα mini ή μάξι, με τζιν, με παντελόνι, με σορτσάκι, με φορέματα, με ό,τι θέλετε εσείς!

Σύμφωνα με την Vogue τα mules έγιναν απόλυτη καλοκαιρινή τάση, αντικαθιστώντας σε μεγάλο βαθμό τα πέδιλα. Πολλές influencers λατρεύουν τα mules με τετράγωνη μύτη!

Τι λέτε; Θα αγοράζατε τα mules;

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Μόδα

Tips

Beach outfits!

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και εμείς έχουμε ήδη κάνει έστω ένα μπάνιο στη θάλασσα! Όμως, ...