BlogKelly’s Stories

Γιατί επέλεξα την αθλητική δημοσιογραφία;

Όπως σας είχα πει και σε ένα προηγούμενο κείμενό μου, δουλεύω στην Sport Day. Είναι αθλητικό site και εργάζονται έμπειροι και κορυφαίοι αθλητικοί δημοσιογράφοι! Και τους γνώρισα πρόσφατα!
Επίσημα, είναι η πρώτη μου δουλειά και πραγματικά, είμαι πολύ τυχερή που είμαι εκεί! Πολύ καλές οι συνθήκες, άψογοι επαγγελματίες. Και τώρα θα σας πω γιατί επέλεξα τα αθλητικά!

Έχω σπουδάσει σε δυο σχολές. Και στις δυο, είχα το μάθημα, αθλητικό ρεπορτάζ. Και τα παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον! Μέχρι που στην ιδιωτική σχολή, κάναμε και κάποια on (μιλούσαμε στην κάμερα) και δεν ξέρω πως, αλλά κατάλαβα ότι με αυτά θέλω να ασχοληθώ!
Τον Φεβρουάριο του 2019, ξεκινήσαμε με τον Μάκη Κάτσαρη (συμφοιτητής μου από την σχολή του Ant1 και συμπαρουσιαστής) να κάνουμε μια ιντερνετική εκπομπή και να μιλάμε για αθλητικά! Και η εκπομπή μας λεγόταν, Το τέρμα_τίσαμε! Η οποία συνεχίζεται και μέχρι σήμερα, στα ραδιόφωνα, εκτός Αθηνών! Που το θέλαμε πολύ να ήμασταν στα Fm και όχι απλά στο Ίντερνετ!

Και εκεί εννοείται είδα, ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με τα αθλητικά. Όταν τελείωσα και το πανεπιστήμιο, έστελνα παντού βιογραφικά. Είτε για ψυχαγωγία, είτε για αθλητικά.
Και μετά από λίγες μέρες, με παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής και μου λέει «έλα να σε γνωρίσουμε»! Πήγα και αργότερα, πήρα αυτή την θέση! Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που με επέλεξαν γιατί ζούμε και σε δύσκολη περίοδο και δεν είναι τίποτα εύκολο.

Τώρα, τα γήπεδα που πήγαινα και όταν ήμουν παιδάκι και όταν ήμουν φοιτήτρια, θα γίνει σαν ένας χώρος εργασίας μου!

Το πρώτο γκολ στο τέρμα που ήθελα, το έβαλα! Έρχονται όμως και άλλα, πιο πολλά σουτ! 

What is your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog