BlogKelly’s Stories

Έτσι υποδέχθηκα τα 26α μου γενέθλια!

Δεν ξέρω αν χαίρομαι που μεγαλώνω! Ειδικά όταν πλησιάζω προς τα πρώτα μου… αντα! Θα θεωρείτε ότι είμαι υπερβολική αλλά έτσι νιώθω! Ωστόσο, κάθε χρόνος που περνά, μου αφήνει διαφορετικές «γεύσεις» είτε καλές είτε όχι. Και… ήρθαν τα 26α μου γενέθλια!

Αν μπορούσα να έγραφα ακριβώς αυτά που νιώθω, πιστέψτε με ότι θα το έκανα! Αλλά δεν γίνεται. Θα ήθελα να έγραφα πως έκλεισα τα 25 μου χρόνια αλλά για εμένα, ήταν κάποια μαθήματα που πήρα λίγο πριν αλλάξω ηλικία. Και αυτά τα μαθήματα, καθόρισαν πολλά πράγματα.

Η μέρα των γενεθλίων μας, είναι σα μια πρωτοχρονιά για εμάς. Επιλέγουμε ποιους ανθρώπους θέλουμε δίπλα μας, βλέπουμε ποιοι μας σκέφτονται, ποιοι μας θυμούνται και εννοείται ποιοι θα μας ξεχάσουν. Πάντα η μέρα των γενεθλίων μου είναι τόσο ξεχωριστή και μοναδική που δεν θέλω να τελειώσει.
Γιατί να τελειώνουν γρήγορα οι μέρες που περνάμε καλά; Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είχα τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου, τις κολλητές μου και με έκαναν να ζήσω αυτή την ημέρα σαν να είμαι μοναδική. Τη λατρεύω αυτή τη μέρα (και όχι να βλέπω τα κεράκια να αυξάνονται!)

Μαζευτήκαμε σπίτι, γελάσαμε, μιλήσαμε, έσβησα την τούρτα και μετά ακολούθησε η βραδινή μας έξοδος! Και σκεφτόμουν, γιατί αυτές τις μέρες να μην τις ζω κάθε μέρα ή έστω όσο πιο συχνά γίνεται;

Τώρα που τα 25 μου τα αφήνω πίσω, επιλέγω να κρατήσω μόνο τα καλά και ευτυχώς είναι πολλά! Μπορεί να μην τελείωσαν όπως θα ήθελα αλλά πιστεύω πως η νέα μου χρονιά ξεκίνησε καλά και δυναμικά!
Η ευχή που έκανα σβήνοντας τα κεράκια ήταν αυτή τη φορά πιο ιδιαίτερη. Κάθε χρόνος που περνάει, μαθαίνω, καταλαβαίνω, σκέφτομαι, εξελίσσομαι, αγαπώ, κατανοώ και ακούω. Απλά θα θέλω πάντα, να αρχίζω μια χρονιά με χαμόγελο και να την τελειώνω όπως την ξεκινάω.

Είμαι έτοιμη στα 26 μου πλέον, να φτάσω εκεί που θέλω, να είμαι χαρούμενη, να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι και να μεγαλώνω όμορφα. Δεν ζητάω πολλά άλλωστε!

Τα καλύτερα έρχονται! Και θα το πιστεύω για πάντα αυτό. Να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι και να εξελισσόμαστε σωστά! Να αγαπάτε τους εαυτούς σας!

Υγ: Και πάντα να θυμάστε πως λίγο πριν βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα, να ρωτάμε (είτε με τηλέφωνο είτε με μήνυμα) και τις 2 πλευρές!

 

What is your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
8
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Blog

Blog

Τι μου έμαθε το 2021!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος! Πάντα στεναχωριέμαι όταν αλλάζει ...